Ο «καυτός» σωματοφύλακας της Κρίστεν Στιούαρτ έχει δικό του fan club [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο «καυτός» σωματοφύλακας της Κρίστεν Στιούαρτ έχει δικό του fan club [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε που θα μπορούσε ποτέ να το φανταστεί η πρωταγωνίστρια των Twilight ότι ο σωματοφύλακας της θα μπορούσε να την ανταγωνιστεί σε δημοσιότητα και φανατικούς οπαδούς. Kαι όμως αυτό ακριβώς συνέβη!
Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγα χρόνια όταν πρωτοξεκίνησε η φρενίτιδα των fans των Twilight, η Κρίστεν αναγκάστηκε να προσλάβει έναν σωματοφύλακα για να την προστατεύει από τις ορδές των fans που την ακολουθούσαν σε κάθε της βήμα. Ο JB (αυτά είναι τα αρχικά του σωματοφύλακα που ακόμα επιλέγει να διατηρεί την ανωνυμία του) έγινε η σκιά της Κρίστεν και την ακολουθούσε παντού. Όμως οι Twightlight-ο-χτυπημένες θαυμάστριες της Κρίστεν πρόσεξαν ότι ο τύπος που την προστατεύει είναι σχετικά νοστιμούλης και άρχισαν να πορώνονται και μαζί του. Μάλιστα του έβγαλαν και το παρατσούκλι HBG (δηλαδή Hot Bodyguard) και δημιούργησαν fan pages στο Facebook και γενικά στο Ίντερνετ ενώ άρχισαν να ανεβάζουν μανιωδώς βίντεο στο youtube.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ