Διήμερο birthday party για το club Second Skin - iefimerida.gr

Διήμερο birthday party για το club Second Skin

Second Skin
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την συμπλήρωση των 3 χρόνων λειτουργίας του γιορτάζει το Second Skin Club με τους resident djs του club στα decks, αλλά και με μερικούς καλούς φίλους που θα παίξουν τις αγαπημένες τους μουσικές.
Το Παρασκευοσάββατο έχει χωριστεί σε Dark Wave μέρα και Industrial μέρα: Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στα decks θα βρεθούν οι Jeremy, Fabrika Team,Jinx Entertainer και Kostas T που θα παίξουν τα καλύτερα από Dark Wave,Gothic Rock,New Wave,Death Rock, ενώ το Σάββατο 8 Οκτωβρίου ο Γιώργος Φακίνος, η Mystique,η Purplekittie και η ομάδα Electrospank θα το γιορτάζουν με τις κατάλληλες Industrial,Aggrotech,EBM,Harsh Electro,Hard Dance επιλογές (και άφθονο αλκοόλ προφανώς). Και στα δύο events η είσοδος θα είναι ελεύθερη!
Τί λέει το team του club συνοψίζοντας την πορεία τους αυτά τα 3 χρόνια: «Aχαριστία, εξαπάτηση, αξιοπρέπεια, αξέχαστες νύχτες, να μην το βάζεις κάτω και να πολεμάς παρά τις χειρότερες συνθήκες που θα μπορούσαν να υπάρχουν, 45.000 κόσμος που πέρασε την πόρτα του Second Skin, τις πιο forward μουσικές πάντα και μια μετακόμιση.»

Πληροφορίες: secondskinclub.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ