Ο Στρατούλης καταγγέλλει: Κόμματα, επιχειρηματίες και ΜΜΕ παίζουν το ρόλο πέμπτης φάλαγγας - iefimerida.gr

Ο Στρατούλης καταγγέλλει: Κόμματα, επιχειρηματίες και ΜΜΕ παίζουν το ρόλο πέμπτης φάλαγγας

(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «πέμπτη φάλαγγα» έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, υποστηρίζοντας ότι τέτοιο ρόλο παίζουν κόμματα, επιχειρηματικά συμφέροντα και μέσα ενημέρωσης.

Χωρίς να πει «ονόματα και διευθύνσεις» ο κ. Στρατούλης κατέφυγε στην μέθοδο της αόριστης καταγγελίας καλώντας τα κόμματα να μην υιοθετούν τουλάχιστον τα επιχειρήματα των δανειστών.

«Θα δώσουμε μεγάλες μάχες και καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις όσον αφορά την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της χώρας και του λαού, τουλάχιστον να μην τάσσονται με τα επιχειρήματα των δανειστών της χώρας» είπε ο αναπληρωτής υπουργός για να προσθέσει:

«Και κάποιες οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις και συστημικά μέσα ενημέρωσης, δεν ονοματίζω, τουλάχιστον να μην παίζουν τον ρόλο της πέμπτης φάλαγγας».

Ο αναπληρωτής υπουργός παρεμβαίνοντας στην συζήτηση στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής του νομοσχεδίου για την επαναχορήγηση σύνταξης στους υπερήλικες παλινοστούντες ομογενείς, τα ΑΜΕΑ, την εισφοροδιαφυγή και τα ΚΕΠΑ είπε ακόμη: «Ο μόνος ρεαλισμός για την κυβέρνηση είναι η απόρριψη αυτών των προτάσεων. Και αυτό έχει κάνει. Και ταυτόχρονα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε λύση και διέξοδο για τη χώρα».

Στη γραμμή της Αριστερής Πλατφόρμας επανέλαβε πως οι τρεις στόχοι της λύσης είναι να τερματίζει την λιτότητα, να δίνει πολύ ισχυρή ένεση ρευστότητας στη χώρα, στην οικονομία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να περιλαμβάνει βαθιά απομείωση του δημόσιου χρέους για να μπορέσει να πάρει ανάσες και να επανεκκινήσει η οικονομία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ