Ανατροπή στο Χρηματιστήριο και απότομη εκρηκτική άνοδος του Δείκτη! - iefimerida.gr

Ανατροπή στο Χρηματιστήριο και απότομη εκρηκτική άνοδος του Δείκτη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο σήμερα, την επαύριον των καταιγιστικών εξελίξεων στις Βρυξέλλες και του επεισοδιακού Eurogroup. Ωστόσο, μετά τις 4 μ.μ. η εικόνα άλλαξε...

Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης από την αρχή της συνεδρίασης βρισκόταν διαρκώς σε αρνητικό έδαφος (με πτώση έως και 1,53%), μέχρι λίγο μετά τις 16:00. Εκείνη τη στιγμή ένα μπαράζ αγορών άρχισε να περιορίζει τις απώλειες, και όχι απλώς αυτό, αφού ο Γενικός Δείκτης από εκείνη την ώρα ανεβαίνει ταχύτατα και πλέον (16:50) ενισχύεται σημαντικά, σε ποσοστό 2,97%, στις 804,86 μονάδες!

Οπως εκτιμούν οι αναλυτές, οι τελευταίες δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων ότι η συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και δανειστές είναι κοντά παίζουν τον ρόλο τους στην απότομη ανοδική κίνηση του Δείκτη.

Πάντως, τα βλέμματα των επενδυτών και όχι μόνο, όπως είναι φυσικό, είναι στραμμένα στη βελγική πρωτεύουσα, όπου αύριο διεξάγεται το κρισιμότερο έως σήμερα Eurogroup όσον αφορά το «ελληνικό ζήτημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματιστήριο συνεδρίαση Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ