Θέλει Σκόκο ξανά η ΑΕΚ και... πληρώνει καλά - iefimerida.gr

Θέλει Σκόκο ξανά η ΑΕΚ και... πληρώνει καλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μέχρι στιγμής μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ δεν έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο, παρότι στην ομάδα θεωρούν ότι κλείνουν τα κενά τους.

Εχουν αποκτηθεί Σιμόες, Βασιλαντωνόπουλος, Γκάλο, Βάργκας, Τζιμπούρ και Αρθο, ενώ ο Ανδρεόπουλος περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την Κέρκυρα. Τα ονόματα δεν... τρελαίνουν τον κόσμο που περίμενε περισσότερο με την επιστροφή στην Super League, αλλά η αλήθεια φαίνεται πάντα στο χορτάρι όταν αρχίσουν τα επίσημα ματς. Και εκεί ποντάρουν πολλά στην ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης που χειρίστηκε την επιστροφή Τζιμπούρ και έφερε πίσω τον «τρομοκράτη» ξέρει ότι ο κόσμος περιμένει πως και πως τον Νάτσο Σκόκο.

Ο «υδραυλικός» έχει συμβόλαιο με την Νιουελς Ολντ Μπόις και αμοίβεται με 400.000 ευρώ, ενώ η αλλαγή προπονητή (ήρθε ο Μπερνάρντι) τον ικανοποιεί για να συνεχίσει. Η ΑΕΚ όμως πάει να κάνει την... ρελάνς με την πρόταση της. Του προσφέρει τα διπλάσια χρήματα και... παραπάνω (ίσως αγγίξει και το εκατομμύριο) για να τον πείσει να γυρίσει πίσω, καθώς είναι από τους ελάχιστους παίκτες που ξέρει την ΑΕΚ, ο κόσμος τον λατρεύει και μπορεί να κάνει μόνος του την διαφορά στο φτωχό ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η περίπτωση είναι δύσκολη για την ΑΕΚ, αλλά η εμπλοκή Μελισσανίδη ανεβάζει τις πιθανότητες στην υπόθεση Σκόκο. Αλλωστε η ΑΕΚ σκέφτεται μια δυνατή κίνηση στυλ Σκόκο για να δώσει και... ώθηση στα εισιτήρια διαρκείας που ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ