Οικονόμου σε Σαμαρά: Να καταψηφίσουμε τυχόν συμφωνία - iefimerida.gr

Οικονόμου σε Σαμαρά: Να καταψηφίσουμε τυχόν συμφωνία

(PHASMA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μην υπερψηφίσει η Νέα Δημοκρατία τυχόν συμφωνία που θα φέρει ο Αλέξης Τσίπρας στην ελληνική Βουλή, εισηγείται στον Αντώνη Σαμαρά, ο βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου.

Οι αναταράξεις που θα προκληθούν στις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι δεδομένες με τον κ. Οικονόμου να θεωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι όπως όλα δείχνουν η συμφωνία θα είναι δυσβάστακτη.

Η πρόταση του βουλευτή Επικρατείας προς τον πρόεδρο της ΝΔ είναι - εφόσον καταλήξουν τελικώς οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους πιστωτές της και έρθει συμφωνίοα στη Βουλή - η ΝΔ να την καταψηφίσει. Στόχος, αυτής της πρότασης, είναι να οδηγηθούμε σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, χωρίς εκλογές, η οποία θα πάρει εντολή να επαναδιαπραγματευθεί την συμφωνία με τους πιστωτές.

Στο εσωτερικό της ΝΔ επικρατεί έντονη κινητικότητα καθώς υπάρχουν πολλοί βουλευτές που αντιδρούν και δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν μέτρα όπως ο ΦΠΑ στα νησιά. Εκτός αν έρθουν σε ένα άρθρο, οπότε εκεί η στάση τους θα κριθεί από την τελική απόφαση Σαμαρά. Ο πρόεδρος της ΝΔ φέρεται να δέχεται πολλές πιέσεις τόσο προς την πλευρά της στήριξης όσο και προς την πλευρά της καταψήφισης της συμφωνίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ