«Τι μέτρα πήρες για τη φοροδιαφυγή»; - «Εσύ να μας πεις τι έκανες» - iefimerida.gr

«Τι μέτρα πήρες για τη φοροδιαφυγή»; - «Εσύ να μας πεις τι έκανες»

Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενδεικτικός του φορτισμένου κλίματος που επικρατεί μεταξύ των υπουργών και μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ήταν ο διάλογος του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

«Τι μέτρα έχεις πάρει για τους μεγαλοοφειλέτες;» ρώτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης με έντονο ύφος. Η απάντηση του κ. Βενιζέλου ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή: «Εγώ είμαι τρεις μήνες υπουργός εσύ τι έκανες για αυτό στη διάρκεια της θητείας σου;»

Η ανταπάντηση του κ. Κουσελά προκάλεσε αίσθηση καθώς άφησε σαφή υπονοούμενα για τον τρόπο που απομακρύνθηκε στον τελευταίο ανασχηματισμό: «Ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα από την κυβέρνηση. Εγώ παρέδωσα λίστα φοροφυγάδων» είπε και αποχώρησε από την αίθουσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ