Η Σάρα Πέιλιν δεν θα είναι υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές του 2012 - iefimerida.gr

Η Σάρα Πέιλιν δεν θα είναι υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές του 2012

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπερσυντηρητική Σάρα Πέιλιν ανακοίνωσε χθες με επιστολή της προς του υποστηρικτές της ότι δεν θα είναι υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2012 στις ΗΠΑ, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης.

«Έπειτα από πολλές προσευχές και ώριμη σκέψη, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών το 2012», γράφει στην επιστολή της η Σάρα Πέιλιν, γνωστοποιώντας την πρόθεσή της να αφοσιωθεί «στον Θεό, την οικογένειά της και τη χώρα».

Η Σάρα Πέιλιν υπήρξε υποψήφια για την αντιπροεδρία στις προηγούμενες εκλογές που έφεραν αντιμέτωπους τον Μπαράκ Ομπάμα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Τζον ΜακΚέιν.

Μετά την απόφασή της, οι προκριματικές εκλογές για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που αρχίζουν τον Ιανουάριο θα διεξαχθούν μεταξύ οκτώ υποψηφίων. Φαβορί της κούρσας είναι ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Μιτ Ρόμνεϊ και ο κυβερνήτης του Τέξας Ρικ Πέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ