Κυβέρνηση: Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία -Τα πράγματα είναι άσχημα - iefimerida.gr

Κυβέρνηση: Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία -Τα πράγματα είναι άσχημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η εξαμερής στις Βρυξέλλες, πληροφορίες ανέφεραν πως υπάρχει ένα κείμενο-πρόταση που θα μπορούσε να κατατεθει στο Eurogroup, το οποίο όμως δεν είναι πλήρες και δεν οδηγεί τις δύο πλευρές σε συμφωνία.

Κυβερνητική πηγή μιλώντας στο iefimerida.gr υποστήριξε πως υπάρχει ένα κείμενο, το οποίο είναι κοντά στην ελληνική πρόταση, ωστόσο Αθήνα και εταίροι δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Μάλιστα, η ίδια πηγή ανέφερε πως η κατάσταση δεν είναι καλή και ότι τα πράγματα είναι χειρότερα απ' ό,τι χθες. Πρόσθεσε δε ότι η ελληνική αντιπροσωπεία θα πάει στο Eurogroup για να συνεχίσει τις διαβουλεύσεις.

Την ίδια ώρα από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως η ελληνική πλευρά παρέμεινε σταθερή στις προτάσεις της οι οποίες είχαν αναγνωριστεί ως βάση συζήτησης πριν από λίγες ημέρες. Οι προτάσεις εξειδικεύτηκαν και κατατέθηκαν στους θεσμούς και θα κατατεθούν και στα θεσμικά όργανα της Ενωσης. Αποτελούν δε μία άκρως ρεαλιστική προσέγγιση για άμεση συμφωνία στο πνεύμα της απόφασης του Eurogroup. H ελληνική κυβέρνηση έχει επιδείξει υπευθυνότητα και βούληση για λύση. Τώρα είναι η ώρα που κρίνεται η υπευθυνότητα και η βούληση του καθενός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ