Πολωνία: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω υποψίας για εκρηκτικά - iefimerida.gr

Πολωνία: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω υποψίας για εκρηκτικά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αεροσκάφος της Ryanair που εκτελούσε την πτήση Οσλο-Βαρρσοβία πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο Μόντλιν κοντά στη Βαρσοβία λόγω υποψιών για την ύπαρξη εκρηκτικών υλών, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της πολωνικής αστυνομίας.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου, η οποία εξήγησε ότι ο κυβερνήτης ζήτησε να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση και ότι το αεροσκάφος ερευνάται για εκρηκτικά.

Η πολωνική αστυνομία κρατεί ύποπτο για τη φάρσα

Η πολωνική αστυνομία ανακοίνωσε ότι κρατεί ύποπτο για τη φάρσα που ανάγκασε τον κυβερνήτη του αεροσκάφους της Ryanair να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση σε αεροδρόμιο της Βαρσοβίας με την υποψία της ύπαρξης βόμβας.

Σύμφωνα με το πολωνικό τηλεοπτικό δίκτυο TVN24, αστυνομικοί εντόπισαν τον τηλεφωνικό αριθμό από το οποίο έγινε το τηλεφώνημα και κρατούν στο σπίτι του έναν 48χρονο.

"Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι έχουμε να κάνουμε με μία οργανωμένη ομάδα. Ηταν μάλλον μία επιπόλαιη φάρσα", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αναγκαστική προσγείωση Βαρσοβία ryanair
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ