Τελευταίο ραντεβού με Σλούκα - Δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Τελευταίο ραντεβού με Σλούκα - Δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο του χαρτί στην παραμονή του Κώστα Σλούκα θα παίξει ο Ολυμπιακός στο τελευταίο ραντεβού των δύο πλευρών.

Οι πιθανότητες παραμονής του Κώστα Σλούκα δεν είναι με το μέρος του Ολυμπιακού. Η διαφορά στο οικονομικό είναι μεγάλη και ο 25χρονος γκαρντ κλίνει όλο και περισσότερο προς το «ναι» στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Όμως δεν είναι μόνο τα χρήματα που κάνουν τη διαφορά στο σκεπτικό του Έλληνα γκαρντ, ο οποίος δεν βρήκε τις εγγυήσεις που ζήτησε από τους ερυθρόλευκους όσον αφορά το αγωνιστικό του μέλλον στην ομάδα. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα δώσουν το «παρών» στο τελευταίο ραντεβού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο προκειμένου να μπει ένα τέλος σε αυτό το σήριαλ.

Στον Ολυμπιακό δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκιά τους για τις διαρροές ότι ο Σλούκα συναντήθηκε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κάτι πάντως που η πλευρά του παίκτη αρνείται και το ίδιο θα κάνει και στο τελευταίο ραντεβού.Οσον αφ ορά το οικονομικό, ο Ολυμπιακός ίσως ανεβάσει την προσφορά του και προτείνει στον Σλούκα ένα ποσό κοντά στις 800,000 ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο, την ώρα που η Φενέρ του προσφέρει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές 1 εκ. ευρώ. Σε περίπτωση που τελικά ο Κώστας Σλούκας αποτελέσει παρελθόν, βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του είναι ο Νίκος Ζήσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ