Τι τρώνε οι σταρ και έχουν τέτοιο σώμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι τρώνε οι σταρ και έχουν τέτοιο σώμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νέα εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών που έχει χαρακτηριστεί το «Instagram του φαγητού» έχει προσελκύσει αρκετούς σταρ, οι οποίοι μοιράζονται διαδικτυακά με τους φαν τα γεύματα τους.

Ο λόγος για το WineNDine το οποίο απευθύνεται σε καλοφαγάδες και ήδη έχουν ανοίξει λογαριασμό οι αδελφές Καρντάσιαν, η Γκίγκι Χαντάντ, η Νίκι Χίλτον και ο Τζο Τζόνας.

Τι τρώνε οι σταρ και έχουν τέτοιο σώμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τι τρώνε οι σταρ και έχουν τέτοιο σώμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οσο για το τι τρώνε οι σταρ, είναι σαφές ότι η Χαντίντ αγαπά τις τηγανιτές πατάτες. Το μοντέλο έχει δημοσιεύσει 34 γεύματα στην εφαρμογή και τα περισσότερα είναι από τηγανητά και τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες όπως κέικ και λαζάνια.

Τι τρώνε οι σταρ και έχουν τέτοιο σώμα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Τι τρώνε οι σταρ και έχουν τέτοιο σώμα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Τι τρώνε οι σταρ και έχουν τέτοιο σώμα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να είναι ένα της υγιεινής διατροφής. Εχει δημοσιεύσει μέχρι τώρα τρία γεύματα, ένα από τα οποία ήταν λαχανάκια Βρυξελλών, αλλά δε θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για την αδελφή της Κάρτνεϊ

Η Νίκι Χίλτον αγαπά τα αβοκάντο και τουλάχιστον τρία γεύματα της το περιλαμβάνουν: τοστ με αβοκάντο στο Mercer Kitchen, σαλάτα αβοκάντο στο Νορθαμπτον, και ξανά τοστ αβοκάντο στο Cafe Gitane στη Νέα Υόρκη.

Τι τρώνε οι σταρ και έχουν τέτοιο σώμα [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Οσο για τον Σκοτ Ντίζικ, είναι ο πιο ενεργητικός χρήστης του WineNDine, αφού έχει ανεβάσει 14 γεύματα και συνιστά το σούσι στο Sugarfish του Μπέβερλι Χιλς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ