Τα ζώδια της Πέμπτης 25 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 25 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς η σημερινή ημέρα, με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, μπορεί να δημιουργήσει ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ακριβώς τώρα που είστε σε μια πολύ καλή φάση, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Απριλίου. Από τη μια πλευρά η συναισθηματική σας ζωή δείχνει απρόβλεπτα καλή, από την άλλη σχέσεις και συνεργασίες θα μπορούσαν να διαταραχτούν. Επίσης, για εσάς που είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας υπάρχει μια ένταση η οποία μπορεί να έχει σχέση με την οικογένεια. Τον μήνα που ακολουθεί θα πρέπει γενικότερα να είστε προσεκτικοί με τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας, ενώ, γενικότερα, η επιχειρηματική σας δράση θα μπορούσε να σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Ταύρος
Για εσάς τους Ταύρους ένα θέμα εργασίας είναι σήμερα πολύ σημαντικό, το οποίο θα μπορούσε μάλιστα να αποδώσει αν δεν υπήρχαν απρόοπτα γεγονότα. Ένα οικονομικό θέμα προωθείται καθώς ο Ερμής από τους Διδύμους μπορεί να δώσει πολλά. Αρχίζει μια περίοδος που θα είστε ιδιαίτερα επικριτικοί με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Προσέχετε λοιπόν. Οικογενειακά θέματα θα μπορούσαν τώρα να ξεπεραστούν, ενώ ο Κρόνος φέρνει κάποιους προβληματισμούς για τις σχέσεις και τις συνεργασίες όσων είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο θα έχετε μια σημαντική ιδέα η οποία μπορεί να γίνει η αφορμή για να έρθετε πιο κοντά στους φίλους σας, ενώ γενικότερα πολλά πράγματα αλλάζουν στη ζωή σας.

Δίδυμοι
Σε εσάς τους Διδύμους ο κυβερνήτη σας Ερμής φέρνει ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-4 Ιουνίου. Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο θα σας δημιουργήσει θέματα οικονομικού περιεχομένου. Ανοίξτε ένα παράθυρο στην τύχη, ενώ γενικότερα βρίσκεστε σε μια περίοδο που μπορείτε να περιμένετε πολλά απρόβλεπτα γεγονότα, με νέα δεδομένα να δημιουργούνται στη ζωή σας από την μια στιγμή στην άλλη, ειδικά αν είστε γεννημένοι μετά τις 11 Ιουνίου. Ένα ταξίδι, μια συνάντηση, μια συμφωνία θα μπορούσαν να έχουν μια ευχάριστη πορεία. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να περάσουν γενικότερα κάποιες διακυμάνσεις. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου προσέχετε στον επαγγελματικό σας τομέα τις απατηλές καταστάσεις.

Καρκίνος
Εσείς οι Καρκίνοι θα πληροφορηθείτε πολλά από όσα διαδραματίστηκαν τον προηγούμενο μήνα, όταν ο Άρης βρισκόταν στο ζώδιο των Διδύμων και δημιουργούσες πολλές παρασκηνιακές ενέργειες. Τώρα, τόσο ο Ήλιος όσο και ο Άρης στο δικό σας ζώδιο από τη μία σάς κάνουν δυναμικούς, ενώ από την άλλη εριστικούς και απρόσεκτους (προς το παρόν τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας). Η Σελήνη στον Ζυγό θα φέρει στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία θα σας προβληματίσουν. Παρ’ όλα αυτά, προωθήστε κάποια σχέδια που έχουν σχέση με την επαγγελματική σας ζωή, τα οποία μάλιστα ίσως έχουν και οικονομικές προεκτάσεις. Επιπλέον, για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, η επάνοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού θα σταθεροποιήσει τα σχέδια που είχατε αρχίσει πριν λίγο καιρό.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες αρχίζει μια περίοδος έντονου παρασκηνίου πάνω σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα. Εάν έχετε να τακτοποιήσετε κάποιες σοβαρές υποθέσεις με τους φίλους σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για την έκβασή τους. Σήμερα, μια συνάντηση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να σας φορτίσει. Όσοι είστε γεννημένοι από τις 13 Αυγούστου και μετά μπορείτε να περιμένετε μια απίθανη αλλαγή στη ζωή σας, ενώ αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας προσέχετε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας και κάποιες σημαντικές οικογενειακές σας καταστάσεις. Προσέχετε οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα τα οποία θα μπορούσαν τώρα να πάρουν ένα νέο δρόμο.

Παρθένος
Παρθένοι μου τα επαγγελματικά σας δείχνουν να μπαίνουν σε τάξη αυτές τις ημέρες, ενώ η παρουσία του Ήλιου και του Άρη στον Καρκίνο ευνοεί όσους είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο με τους φίλους σας να βρίσκονται κοντά σας και να σας βοηθούν. Ένα οικονομικό θέμα σας απασχολεί άμεσα, ενώ οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα μπορούσαν να έχουν μια ευχάριστη εξέλιξη. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα δείτε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία σας να σταθεροποιείται τώρα με την βοήθεια του Κρόνου. Μια νέα πορεία ζωής αρχίζει για τους Παρθένους που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-7 Σεπτεμβρίου, με νέα δεδομένα να δημιουργούνται στη ζωή σας.

Ζυγός
Εσείς οι Ζυγοί, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα δείτε να έρχονται στην επιφάνεια κάποιες πολύ σημαντικές, προσωπικές σας υποθέσεις. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να έχετε κάποια ένταση, με τις σχέσεις μεταξύ σας να είναι κάπως κλονισμένες. Οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορούν να σας προσφέρουν πολλά, και να βοηθήσουν μια σχέση σας να πάρει ένα νέο δρόμο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Οκτωβρίου. Τα ταξίδια, οι σπουδές και οι νομικές υποθέσεις ευνοούνται.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς αρχίζει μια περίοδος που μέσα από την δράση σας θα μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σπουδές, νομικές υποθέσεις ευνοούνται. Οι μυστικές επαφές δεν φαίνεται να έχουν σήμερα μια ευχάριστη κατάληξη, ενώ ένα οικονομικό θέμα παίρνει την τροπή που επιθυμείτε. Μην είστε υπερβολικοί, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Νοεμβρίου, καθώς μπορεί στην επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή, ακόμη και στον γάμο σας να έχετε κάποιες δελεαστικές προτάσεις, δεν θα πρέπει όμως να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας παίρνετε σοβαρές αποφάσεις.

Τοξότης
Σήμερα Τοξότες μου είναι μια εξαιρετική ημέρα για να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ, γενικότερα, βρίσκεστε σε μια εξαιρετική περίοδο για να αποφασίσετε μια αλλαγή στη ζωή σας. Ειδικά για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Δεκεμβρίου τόσο ο Ουρανός φέρνει απρόβλεπτα γεγονότα (ένα παιδί, έναν ερωτικό σύντροφο, μια δουλειά) όσο και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία ανοίγει δρόμους για ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις. Τα οικονομικά βέβαια είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν άμεσα. Η παρουσία του Ήλιου αλλά για πολύ καιρό και του Άρη στον Καρκίνο μπορεί να τονίσουν θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά ακόμη και με την υγεία κάποιων δικών σας προσώπων.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους η Σελήνη στον Ζυγό δείχνει ότι τα επαγγελματικά σας θέματα θα έχουν σήμερα κάποιες διακυμάνσεις, με την παρουσία του Ήλιου και του Άρη στον Καρκίνο, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, να φέρνει ένταση ειδικά σε όσους είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Προσέχετε λοιπόν. Τα οικονομικά σας όμως είναι αυτά που θα ωφεληθούν, καθώς θα πάρετε χρήματα τα οποία θα προέρχονται από άλλες πηγές εκτός εργασίας. Μπορεί να σας βοηθήσουν οι φίλοι σας. Οικογενειακές καταστάσεις σας απασχολούν, με κάποιες αλλαγές να συμβαίνουν σε οικογενειακό επίπεδο.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, η Σελήνη από τον Ζυγό σας ευνοεί σήμερα για να δρομολογήσετε κάποια ταξίδια ή κάποιες επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, έστω και αν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με την υγεία σας ή με την υγεία δικών σας προσώπων. Με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σας σύντροφο θα έχετε ιδιαίτερα εποικοδομητικές συναντήσεις και συζητήσεις. Για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας επανέρχεται μια υπόθεση που στο παρελθόν σας είχε προβληματίσει έντονα, με την επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό να σας δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς γενικότερα. Όμως, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας ευνοούνται.

Ιχθείς
Με την παρουσία –εκτός του Ήλιου- και του Άρη στον Καρκίνο αρχίζει για εσάς τους Ιχθύς μια εξαιρετική περίοδος, μια περίοδος δράσης! Ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο, η ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις σας με τα παιδιά αλλά και τα δημιουργικά σας σχέδια ευνοούνται. Τα οικογενειακά σας θέματα σιγά σιγά τακτοποιούνται, ενώ ένα οικονομικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Όμως, εσείς που είστε γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας κάντε ότι μπορείτε για να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που σας είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν, με την επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό να σας βοηθά να σταθεροποιήσετε καταστάσεις. Ασχοληθείτε με την εργασία σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ