Η εντυπωσιακή μαμά της Lady Gaga [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εντυπωσιακή μαμά της Lady Gaga [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δημόσια εμφάνιση που έκαναν μαζί στους δρόμους του Μανχάταν έκανε τα φλας να πάρουν φωτιά. Όχι για χάρη της σταρ της ποπ, αλλά για την μαμά της που εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Η 60χρονη Σίνθια Τζερμανότα συνόδευσε την κόρη της σε μία βόλτα φορώντας ένα κομψό σύνολο, το οποίο συμπλήρωσε με δύο σειρές μαργαριτάρια και ένα ζευγάρι μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια.

Η εντυπωσιακή μαμά της Lady Gaga [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ενδυματολογική επιλογή, από την άλλη της κόρης της, δεν ήταν και τόσο επιτηδευμένη. Το μαύρο κοστούμι της μπορεί να ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και να φανέρωνε το μαύρισμα που απέκτησε από τις διακοπές της στις Μπαχάμες, φαινόταν όμως κάποια νούμερα μεγαλύτερο.

Από την άλλη, η ιδιαίτερα αποτυχημένη επιλογή της να βάλει ένα ζευγάρι παπούτσια με τεράστιους πάτους, «χαντάκωσε» την εκλεπτυσμένη εμφάνιση που, όπως υποθέτουμε, ήθελε να κάνει.

Η εντυπωσιακή μαμά της Lady Gaga [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μητέρα και κόρη πάντως έχουν ιδρύσει το «Born This Way Foyndation», ένα μη κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός, που ασχολείται με θέματα όπως η αυτοπεποίθηση, η ευημερία, η καταπολέμηση του εκφοβισμού, η καθοδήγηση, η εξέλιξη της σταδιοδρομίας και η υπεράσπιση των νέων.

Η εντυπωσιακή μαμά της Lady Gaga [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η εντυπωσιακή μαμά της Lady Gaga [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η εντυπωσιακή μαμά της Lady Gaga [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η εντυπωσιακή μαμά της Lady Gaga [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Μητέρα και κόρη μερικά χρόνια πριν είχαν μιλήσει στην Όπρα. Ήταν τότε που η Σίντι Τζερμανότα αποκάλυψε ότι από όταν η κόρης ήταν 10 ετών είχε κάπως περίεργες γαι την ηλικία της ενδυματολογικές προτιμήσεις

Η εντυπωσιακή μαμά της Lady Gaga [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Όπως αυτή... Εδώ η Lady Gaga στα 10ατα γενέθλιά της προσπαθεί να αντιγράψει την Σίντι Κρόφορντ

Η επίσκεψη στην Ελλάδα

Τον Σεπτέμβρη του 2014, όταν η δημοφιλής τραγουδίστρια επισκέφθηκε την Αθήνα για να δώσει συναυλία μαζί της βρισκόταν και η μητέρα της που κατέφθασε στο ξενοδοχείο με δερμάτινο παντελόνι και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Η εντυπωσιακή μαμά της Lady Gaga [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Η εντυπωσιακή μαμά της Lady Gaga [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Η εντυπωσιακή μαμά της Lady Gaga [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σίντι Τζερμανότα Λέιντι Γκάγκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ