Ούτε κουβέντα δεν αντάλλαξε ο Χιμένεθ με τον Κωστένογλου - iefimerida.gr

Ούτε κουβέντα δεν αντάλλαξε ο Χιμένεθ με τον Κωστένογλου

Χιμένεθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα το πρωί ο Μανόλο Χιμένεθ αποχαιρέτησε τους παίκτες του ύστερα από την κοινή συναινέσει απόφαση να απομακρυνθεί από τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ. Μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα τους ευχήθηκε να έχουν καλή επιτυχία στο μέλλον και να κερδίσουν τον Ολυμπιακό.

Εμφανώς λυπημένος ο πρώην προπονητής ανέφερε:

«Θέλω να σας πω ότι είμαι υπερήφανος που δούλεψα μαζί σας. Είχαμε καλές και άσχημες στιγμές στη διάρκεια της σεζόν.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν αδίκησα κάποιον από εσάς, δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Σας έχω πει κατ' επανάληψη ότι σας πιστεύω, χαίρομαι που έχουμε φτιάξει μια οικογένεια στα αποδυτήρια και αυτό πρέπει να το διατηρήσετε.

Εύχομαι πραγματικά να πετύχετε τους στόχους της ομάδας, να καταφέρετε να φτάσετε πάλι σε κατάκτηση ενός τίτλου, να πετύχετε όσα περισσότερα μπορείτε στη διάρκεια της σεζόν, βοηθώντας τον επόμενο προπονητή όπως βοηθήσατε και μένα»

Στην συνέντευξη τύπου που έδωσε αργότερα, δήλωσε υπερήφανος που εργάστηκε στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ., αφήνοντας τα αποδυτήρια της ΑΕΚ ενωμένα και με πολλή δύναμη, επαγγελματισμό, μεγάλη πειθαρχία και σεβασμό.

Την ομάδα προπόνησε ο Νίκος Κωστένογλου ο οποίος δεν αντάλλαξε ούτε μια κουβέντα με τον Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ