Μάρα Ζαχαρέα: Η χειρότερη συνεργασία μου ήταν με την Ελλη Στάη - iefimerida.gr

Μάρα Ζαχαρέα: Η χειρότερη συνεργασία μου ήταν με την Ελλη Στάη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάρα Ζαχαρέα σε συνέντευξή της αποκάλυψε ποια είναι η πιο ευχάριστη και ποιά η χειρότερη περίοδος της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας.

«Τα πρώτα χρόνια που ήμουν στο Mega και έκανα πολιτικό ρεπορτάζ. Τα θυμάμαι με νοσταλγία και με αγάπη, γιατί τότε είχα και έναν μεγάλο ενθουσιασμό για το επάγγελμα μας, και περισσότερες φυσικές και ψυχικές αντοχές. Εκείνα τα χρόνια είχε και το ρεπορτάζ πολύ ενδιαφέρον. Ήταν και μεγάλες προσωπικότητες τότε... Ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Εκείνα τα χρόνια, ναι, αν με έβαζε κάποιος να επιλέξω, θα σου έλεγα ότι ήταν τα αγαπημένα μου. Έχω μια μεγάλη επιφύλαξη, γιατί όπως όλοι ξέρουμε σε όλα τα θέματα της ζωής μας, κοιτάζοντας πίσω το παρελθόν εξειδανικεύουμε. Ενώ την ώρα που ζούμε μια κατάσταση, αντιμετωπίζουμε εκτός από τα θετικά της και τα αρνητικά της. Δεν αποκλείεται δηλαδή 10-15 χρόνια μετά από σήμερα, να σου έλεγα ότι και αυτή είναι μια ευχάριστη περίοδος» είπε στο «Crash» η δημοσιογράφος.
«Με τον Νίκο Χατζηνικολάου είχα μία εξαιρετική συνεργασία και όταν ήμασταν μαζί στον Alpha και τώρα στο Star (…). Με το άλλο πρόσωπο που έχω συμπέσει στον αέρα ενός δελτίου είναι με την Έλλη Στάη, για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ενάμιση μήνα περίπου είχε κρατήσει. Και ήταν μία συνεργασία πάρα πολύ άσχημη που δεν θέλω να τη θυμάμαι καθόλου.
Πρέπει να πω ότι υπήρξαν αρκετοί συνάδελφοι, γιατί ήταν δική μου ιδέα να έρθει η Έλλη Στάη στον Alpha και να συνεργαστούμε, που μου είπαν:

“Γιατί το κάνεις αυτό'; “Πώς σου ήρθε αυτή η ιδέα'; “Θα περάσεις πάρα πολύ άσχημα, είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ δύσκολος. Δεν βλέπεις τι έγινε στον Ant1 με τον Ευαγγελάτο';
Εγώ όμως ήμουν καλοπροαίρετη να το πω, ρομαντική να το πω, τα θεώρησα υπερβολές… Εκ των υστέρων, βέβαια, ήρθαν όλοι αυτοί και μου έλεγαν δικαιωμένοι “Είδες που σου τα λέγαμε';»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ