Ξυδάκης: Θα ματώσουμε για να περάσουμε τα μέτρα - iefimerida.gr

Ξυδάκης: Θα ματώσουμε για να περάσουμε τα μέτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην παραδοχή ότι η κυβέρνηση θα λάβει σκληρά μέτρα προχώρησε μέσα από συνέντευξή του ο υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, και όπως είπε χαρακτηριστικά «θα ματώσουμε για να τα περάσουμε» από τη Βουλή.

Μιλώντας στον real fm, είπε πως ο ίδιος δεν ανησυχεί για το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να απολέσει τη δεδηλωμένη. «Όχι, δεν ανησυχώ, η συντριπτική πλειονότητα ή και όλοι οι βουλευτές θα αναλάβουν την ιστορική ευθύνη που μας αντιστοιχεί», τόνισε.

Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα αν η υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα φέρνει κάτι στην Ελλάδα, ανέφερε πως ο πρωθυπουργός «ζητάει μια βελτιωμένη ανανέωση της υπόσχεσης του '12 για το χρέος. Δεν μπορούν να μην αναγνωρίζουν ότι αυτό το πρόγραμμα δεν οδήγησε σε επιτυχία», είπε.

Τέλος, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά «πίστευε ότι ο ορθός λόγος και το αμοιβαίο όφελος θα υπερίσχυε», πράγμα που δεν επιβεβαιώθηκε καθώς όπως φαίνεται «υπερισχύει ένας συσχετισμός δύναμης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ