Βασάρας και Μπίκας είπαν «όχι» για τη θέση του αρχιδιαιτητή - iefimerida.gr

Βασάρας και Μπίκας είπαν «όχι» για τη θέση του αρχιδιαιτητή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κενό που άφησε ο Χριστόφορος Ζωγράφος στη θέση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ όχι μόνο δεν έχει καλυφθεί ακόμα αλλά υπάρχουν ήδη δύο αρνητικές απαντήσεις από πρώην διεθνείς ρέφερι για το συγκεκριμένο πόστο.

Οπως παρουσιάζει η εφημερίδα «Goal» ο τελευταίος που αρνήθηκε την πρόταση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ήταν ο Γιώργος Μπίκας. Ο διεθνής παρατηρητής θεωρείται πρόσωπο κοινής αποδοχής κι έχει προϋπηρεσία στη θέση αλλά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα και είπε όχι στην επιτροπή.Αυτή ήταν η δεύτερη αρνητική απάντηση αφού την πρώτη την είχε δώσει ο Κύρος Βασάρας. Τελευταία καλή επιλογή και ελπίδα των ανθρώπων της ΚΕΔ είναι πλέον ο Τάσος Κάκος. Πρόσφατα έβαλε τέλος σε μια καλή καριέρα και μέσα στους κύκλους της ομοσπονδίας θεωρείται ένας άνθρωπος και επαγγελματίας, ο οποίος δεν είναι ευάλωτος σε πιέσεις και δεν λυγίζει μπροστά στα δύσκολα. Πάντως, η απόφαση θα πρέπει να παρθεί άμεσα αφού σε κοντεύει να ολοκληρωθεί και ο Ιούνιος με την ελληνική διαιτησία να παραμένει ακέφαλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυρος βασαρας γιωργος μπικας ΕΠΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ