Πάγκαλος: Ποιος θα πει στον Βαρουφάκη να το βουλώσει για την Κύπρο; - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Ποιος θα πει στον Βαρουφάκη να το βουλώσει για την Κύπρο;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στον Γιάνη Βαρουφάκη δίνει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter o Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή δημοσίευμα των Financial Times, σύμφωνα με το οποίο ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ, φέρεται να ανέφερε πως θα ήταν πολύ δύσκολο να επιβληθούν στην Ελλάδα capital conrols «με δεδομένο ότι η χώρα μας είναι μεγαλύτερη από την Κύπρο».

«Δεν είμαστε νησί χωρίς σύνορα και με ένα αεροδρόμιο» φέρεται να δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης, σύμφωνα με αξιωματούχο που επικαλείται η εφημερίδα.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έγραψε στο Τwitter του σχετικά:

«Δεν έχει ακούσει ποτέ ότι στην Κύπρο διέρχεται η γραμμή της ανακωχής; Δεν έχει μάθει ποτέ ότι το 1/3 του εδάφους κατέχεται από την Τουρκία; Δεν του μοιάζουν με σύνορα αυτά του Βαρουφάκη; Δεν ξέρει ότι το αεροδρόμιο της Λευκωσίας είναι ανενεργό κάτω από τα πυρά των δυνάμεων κατοχής; Δεν ξέρει ότι εκτός από τη Λάρνακα υπάρχει και το αεροδρόμιο της Πάφου; Δεν ξέρει ότι αυτό το νησί είναι ανεξάρτητο κράτος, που συμμετέχει στον ΟΗΕ, στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη;».

«Ποιος επιτέλους και πότε θα πει σ’ αυτόν τον τύπο να το βουλώσει», καταλήγει το σχόλιο του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ