«Είχα ένα μαχαίρι στον ένα κρόταφο, ένα πιστόλι στον άλλο κι ένα τρίτο στην πλάτη» - iefimerida.gr

«Είχα ένα μαχαίρι στον ένα κρόταφο, ένα πιστόλι στον άλλο κι ένα τρίτο στην πλάτη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την περιπέτεια που έζησε μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος προχτές το βράδυ έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR, ο χειρουργός που ήρθε αντιμέτωπος με τρεις πάνοπλους ληστές δήλωσε ότι «τώρα είμαι καλά αλλά ήταν μια δύσκολη βραδιά για μένα». «Και οι τρεις είχαν όπλα και μαχαίρια. Με δέσανε, με απειλούσαν για να τους πω που έχω λεφτά, που έχω πράγματα, τους ενδιέφεραν όμως κυρίως τα χρήματα. Ψάχνανε χρηματοκιβώτιο, αλλά εγώ δεν είχα και δεν με πίστευαν. Προσπαθούσα να τους καλμάρω ενώ είχα ένα πιστόλι στον ένα κρόταφο, ένα μαχαίρι στον άλλο και ένα ακόμα πιστόλι στην πλάτη. Τους πήγα ο ίδιος εκεί που φύλαγα τα χρήματα, δεν με άφηναν ούτε δευτερόλεπτο χωρίς επιτήρηση», πρόσθεσε.

«Αμέσως μετά με οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο και με έδεσαν με κάτι πλαστικά πίσω τα χέρια στην πλάτη αλλά και τα πόδια στην πολυθρόνα. Μου είπαν να μην κινηθώ για μία ώρα αλλά όταν κατάλαβα ότι είχαν πλέον φύγει, σύρθηκα σε μια εργαλειοθήκη, έκοψα τα πλαστικά με τα οποία με είχαν δέσει και ειδοποίησα τις αρχές. Σοβαρά τραύματα δεν έχω, μόνο κάποιες αμυχές από το μαχαίρι με το οποίο προσπαθούσα να λυθώ», είπε ακόμα.

Τέλος, επισήμανε ότι την ώρα της επίθεσης δεν κοιμόταν, αλλά ήταν ξύπνιος και έπινε καφέ στην κουζίνα του, όπου είχε κάνει το λάθος να αφήσει ανοιχτή μία πόρτα, ενώ ευχήθηκε κανένας πολίτης να μην βρεθεί σε αντίστοιχη θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ