Εβγαλε 1,8 εκατ. χωρίς να κάνει τίποτα -Θα γινόταν CEO ομίλου, άλλαξε γνώμη, αλλά θα πληρωθεί για ένα χρόνο - iefimerida.gr

Εβγαλε 1,8 εκατ. χωρίς να κάνει τίποτα -Θα γινόταν CEO ομίλου, άλλαξε γνώμη, αλλά θα πληρωθεί για ένα χρόνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνειρο πολλών ανθρώπων θα ζήσει ο Ελιο Λεόνι Σκέτι. Γιατί κατάφερε να εξασφαλίσει ένα τεράστιο ποσό χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.

Ο 49χρονος επρόκειτο να γίνει CEO της εταιρείας Coty. Ομως, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος καλλυντικών και αρωμάτων, ο Σκέτι άλλαξε γνώμη μία εβδομάδα πριν αναλάβει τη θέση. Παρόλα αυτά, θα λάβει 1,8 εκατομμύρια δολάρια για τη διακοπή της συνεργασίας- που ουσιαστικά δεν ξεκίνησε ποτέ- ενώ η εταιρεία θα τον πληρώσει και για να ξαναγοράσει τις μετοχές της που εκείνος είχε αγοράσει στο μεταξύ.

Ο όμιλος Coty, που περιλαμβάνει μάρκες όπως Marc Jacobs, Calvin Klein, Philosophy και Rimmel, δεν ανακοίνωσε την αιτία της υπαναχώρησης του Σκέτι. Παρόλα αυτά, όπως εξήγησαν, θα του καταβάλουν τους μισθούς ενός έτους (1,8 εκατ. δολάρια) και 55.000 δολάρια για τις μετοχές κάτι που προβλεπόταν στη συμφωνία που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές, τον Απρίλιο.

Ο Σκέτι ήταν ο πρώην CEO της εταιρείας κατεψυγμένων τροφίμων Iglo Foods, η οποία εξαγοράστηκε πρόσφατα, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελιο Λεόνι Σκέτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ