Την Παρασκευή η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Την Παρασκευή η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καν ολοκληρωθεί ο Ιούνιος, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Η διοίκηση ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές πως την Παρασκευή 26 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί λίγες μόνο ημέρες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2014-2015. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στις πρώτες μέρες του Ιουλίου δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στην τεχνική ηγεσία, η οποία κατόπιν συνεννόησης με τη διοίκηση όρισε την 26η Ιουνίου ως πρώτη ημέρα συγκέντρωσης. Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές εξασφάλισαν κάποιες εξτρά μέρες άδειας ενώ κανονικά θα βρεθεί στην πόλη και ο Λούκας Πέρεθ, έστω κι αν τυπικά ανήκει στην Λα Κορούνια στις 30/6. Από εκεί και πέρα ερωτηματικό αποτελεί τι θα γίνει με τον Σανθ Χακόμπο καθώς η κατάσταση που αφορά το θέμα του Ισπανού είναι ιδιόμορφη και είναι άγνωστο αν θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ προετοιμασία ιγκορ τουντορ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ