Τα ζώδια της Τρίτης 23 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 23 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αν και για εσάς τους Κριούς σήμερα είναι μια ημέρα απρόβλεπτων ευκαιριών στα συναισθηματικά σας αλλά και γενικότερα μια ημέρα απρόσμενων αλλαγών στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 11 Απριλίου, τα οικογενειακά και η ακίνητή σας περιουσία δεν παύουν να σας απασχολούν. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με τον εργασιακό σας χώρο θα πρέπει να τα προσέξετε, όπως επίσης και τις συζητήσεις ή τις συναντήσεις και τις επαφές που θα κάνετε, γιατί μπορεί να είναι λαθεμένες. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί τα οικονομικά θέματα ενώ θα πρέπει να αποφύγετε να εμπλέξετε τους φίλους σας ή κάποια συλλογική προσπάθεια με τα οικονομικά, ειδικά μάλιστα τα οικονομικά αγαπημένων σας προσώπων. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας ζείτε μια αντιφατική κατάσταση, με τον Κρόνο απέναντί σας να ταλαιπωρεί αρκετά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, από την άλλη πλευρά όμως η συναισθηματική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά. Αρχίζει τώρα για εσάς μια περίοδος που θα έχετε πολλές συζητήσεις πολλές μετακινήσεις. Ένα θέμα ακίνητης περιουσίας ευνοείται.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 11 Ιουνίου, βρίσκεστε γενικά σε μια πολύ καλή περίοδο, με το διάστημα ως τα μέσα Αυγούστου να είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή σας, γεμάτο ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να αδράξετε! Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Σήμερα όμως εσείς που είστε γεννημένοι τέλη Μαΐου αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και σημαντικές συναντήσεις πάνω σε ένα επαγγελματικό θέμα, καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που κρύβουν όμως και κάποιες εξαπατήσεις. Προσέχετε λοιπόν μήπως σας ξεφύγει κάτι, μήπως παραπλανηθείτε. Θα πρέπει επίσης να προσέξετε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα παιδιά σας ή με νεαρά πρόσωπα της οικογένειας γενικότερα. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σας, ενώ θα έχετε πολλές διαδρομές και σύντομες μετακινήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καρκίνος

Με τον Ήλιο να βρίσκεται πλέον στο δικό σας ζώδιο η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Καρκίνους, θα πρέπει όμως να προσέχετε και να μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Η συμπεριφορά κάποιων προσώπων του περιβάλλοντος σας ( φίλων η συγγενών) μπορεί να σας προβληματίσει. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή κάποιες επαφές που θέλετε μα κάνετε με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ίσως να αναβάλλονται. Σε λίγες μέρες μπαίνετε σε μια πιο δυναμική περίοδο, καθώς η είσοδος του Άρη στο δικό σας ζώδιο μπορεί να σας αποκαλύψει πολλά, αλλά μπορεί να σας κάνει και πολύ δυναμικούς, ως εριστικούς θα μπορούσα να πω. Προσέχετε λοιπόν την συμπεριφορά σας.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες σκέφτεστε πλέον με περισσότερη λογική ενώ έχετε γίνει και περισσότερο συναισθηματικοί, με τις ακραίες απόψεις και σκέψεις που είχατε να έχουν υποχωρήσει. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με τους φίλους αναμεμειγμένα με τα οικονομικά σας θα πρέπει να τα προσέξετε ιδιαίτερα. Για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας κάτι απρόβλεπτο καραδοκεί τώρα, ένα νομικό ή διαδικαστικό ζήτημα, αν όμως έχετε ήδη τέτοιου είδους θέματα αυτά μπορεί να έρθουν τώρα στο προσκήνιο. Τα οικονομικά σας ευνοούνται. Δώστε την προσοχή σας στα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας και διαφυλάξτε τις σχέσεις σας μαζί τους.

Παρθένος

Παρθένοι μου, η Σελήνη που σήμερα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο σας δημιουργεί ένταση σε όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ενώ θέματα που έχουν σχέση με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ευνοούνται. Σήμερα όμως, για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, σε ένα επαγγελματικό θέμα ίσως υπάρξει κάτι λανθασμένο, κάτι απατηλό. Προσέχετε λοιπόν.

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς αρχίζει σε λίγο μια περίοδος που θα απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια επαγγελματικά θέματα τα οποία θα έρθουν στο προσκήνιο, σήμερα όμως είναι μια εξαιρετική ημέρα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μετά τις 10 -12 Οκτωβρίου! Οι φίλοι είναι κοντά σας, ενώ ευνοείται και μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Όμως, για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, ίσως υπάρχουν κάποια εμπόδια ή κάποιες παραπλανητικές καταστάσεις στα σχέδιά σας για ένα ταξίδι, ή σε ένα νομικό, ένα διαδικαστικό θέμα που σας απασχολεί.

Σκορπιός

Σκορπιοί μου, το ταξίδι ξεκινά! Με τον Ήλιο στον Καρκίνο αρχίζει τώρα μια περίοδος που τα ταξίδια και οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ευνοούνται ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, ενώ το πέρασμα σε λίγες ημέρες και του Άρη στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο πριμοδοτεί όλες αυτές τις καταστάσεις! Γενικότερα σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για πνευματικές εργασίες ( σπουδές, γραπτά) για τις νομικές υποθέσεις σας. Όμως, σε ένα οικονομικό θέμα το οποίο αφορά τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να υπάρξει ένα μπέρδεμα. Προσέχετε την συμπεριφορά σας καθώς είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε να επιλύσετε κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος τις οποίες θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά.

Τοξότης

Για εσάς τους Τοξότες υπάρχει σήμερα μια απατηλή όψη η οποία επηρεάζει τόσο σε οικογενειακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο σχέσεων, ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου, ενώ τα οικονομικά σας ευνοούνται . Αντίθετα, αν έχετε γεννηθεί μετά τις 11 Δεκεμβρίου αδράξτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, είναι σημαντικές και μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας από την μια στιγμή στην άλλη, με τις ευκαιρίες αυτές να έχουν σχέση είτε με τα συναισθηματικά σας, είτε με τις σπουδές, κάποιο ταξίδι, ή κάποιες νομικές υποθέσεις σας.

Αιγόκερως

Αρχίζει για εσάς τους Αιγόκερους μια περίοδος που οι σχέσεις σας θα είναι σημαντικές για εσάς, ενώ τελειώνει μια μακρά περίοδος που σας είχε απορροφήσει πλήρως η εργασία σας. Ακόμη όμως και σήμερα θα πρέπει να έχετε το νου σας στο εργασιακό σας περιβάλλον, καθώς υπάρχει μια απατηλή όψη που επηρεάζει τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Προσέχετε τι υπογράφετε, ενώ γενικά θα ωφεληθείτε από ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους ( εφορίες, δάνεια, ασφάλειες).

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι επηρεάζεστε άμεσα από τα συναισθηματικά σας, ιδιαίτερα αν σε αυτά εμπλέκονται και τα οικονομικά σας. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας είστε ιδιαίτερα δραστήριοι, ενώ ξεκινά μια περίοδος που θα έχετε σημαντικές επαφές πάνω στα εργασιακά σας. Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός σχηματίζει μια πολύ ευνοϊκή όψη με τον Δία, γεγονός που σημαίνει ότι αλλάζει η καθημερινή σας ζωή όπως επίσης και η συναισθηματική!

Ιχθείς

Οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου έχετε μια απατηλή αντίληψη των καταστάσεων, με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα να σας οδηγεί σε λαθεμένες εκτιμήσεις των οικογενειακών σας θεμάτων, αν και η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να αλλάζει! Ρίξτε το βάρος σας στον χώρο της εργασίας ή ακόμη και της υγείας σας καθώς σε αυτούς τους τομείς υπάρξουν πολλές και εξαιρετικές προοπτικές! Για εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ένα σημαντικό θέμα του παρελθόντος το οποίο δεν έχει τελειώσει ουσιαστικά έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από αυτό το διάστημα ώστε να το λύσετε οριστικά.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ