Οι Τούρκοι έτοιμοι να «κλέψουν» και τον Σλούκα από τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Οι Τούρκοι έτοιμοι να «κλέψουν» και τον Σλούκα από τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κρατήσει τον Μπράιαν Ντάνστον, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια στην Εφές έναντι 1,8 εκ. δολαρίων και δεν θέλει να πάθει το ίδιο και με τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος έχει πρόταση από την Φενέρ.

Καθοριστικές αναμένονται οι επόμενες μέρες στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στην περίπτωση του Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ θα έχει συνάντηση με τους αδερφούς Αγγελόπουλους προκειμένου να συζητήσει το νέο συμβόλαιο, το οποίο θα του προτείνουν ωστόσο αυτό που έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος δεν είναι τόσο το οικονομικό όσο ο ρόλος που θα έχει μέσα στην ομάδα. Ο παίκτης έχει πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε, στην οποία δεν πρόκειται να απαντήσει αν πρώτα δεν συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» υπάρχει αισιοδοξία πως θα πει το μεγάλο «ναι». Σε περίπτωση που η απάντηση δεν είναι επιθυμητή κι ο παίκτης αποχωρήσει, στα υπόψη είναι ο Νίκος Ζήσης. Πάντως η περίπτωσή του δεν συγκρίνεται με αυτήν του Ντάνστον αφού ο Αμερικανός προτίμησε τα 400,000 δολάρια παραπάνω που του πρόσφεραν οι Τούρκοι ενώ ο Σλούκας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται τόσο για το οικονομικό κομμάτι όσο το να αποκτήσει περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός Φενέρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ