H γαλαζοαίματη που παρακολούθησε τα περισσότερα fashion shows - iefimerida.gr

H γαλαζοαίματη που παρακολούθησε τα περισσότερα fashion shows

Ταιλάνδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όχι μία αλλά πέντε επιδείξεις μόδας στο Παρίσι παρακολούθησε μέσα σε λίγες μέρες μια Ασιάτισα πριγκίπισσα στο φετινό fashion week της πόλης του φωτός, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.
Πρόκειται για την πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης Σιριουανγουάρι Ναριιάτ η οποία μέσα σε λίγες μέρες βρέθηκε στην μπροστινή σειρά των πιο glam fashion shows των οίκων Christian Dior, Chanel, Lanvin, Balmain και Hermes
Η πριγκίπισσα με το περίεργο όνομα (το πλήρες όνομά της είναι Phra Chao Lan Thoe Phra Ong Chao Sirivannavari Nariratan) θεωρείται μια από τις πιο φανατικές fashionistas του κόσμου αφού κυνηγά μανιωδώς μια θέση στις επιδείξεις των διάσημων οίκων μόδας από τον αγαπημένο της Dior μέχρι τον Luis Vuitton. Βέβαια τα ρούχα που επιλέγει να αγοράσει μπορεί να τα φορέσει μόνο όταν δεν εκπροσωπεί επίσημα τη χώρα της γιατί τότε είναι αναγκασμένη να φορά την παραδοσιακή στολή της Ταιλάνδης όπως συνέβη και στον πρόσφατο γάμο του Αλβέρτου του Μονακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ