Τα ζώδια της Δευτέρας 22 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 22 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Κριοί μου αρχίζει μια περίοδος που το σπίτι και η οικογένειά σας θα είναι για εσάς πολύ σημαντικά! Η νέα θέση του Ήλιου αλλά και του Άρη (από 25 Ιουνίου) στον Καρκίνο, μπορεί να εμφανίσει θέματα που θα έχουν σχέση με την οικογένεια. Όμως, η εβδομάδα αυτή έχει εξαιρετικά γεγονότα τα οποία επηρεάζουν κυρίως όσους είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή από τις 11 Απριλίου και μετά. Ένας έρωτας, ένα ξαφνικό, ένα απρόσμενο γεγονός μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή! Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας έρχονται σήμερα στο προσκήνιο, ενώ γύρω από ένα οικονομικό θέμα ενδεχομένως να δημιουργηθούν απρόβλεπτα γεγονότα.

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους, οι νέες θέσεις των πλανητών, αλλάζουν τα ως τώρα δεδομένα! Η νέα θέση του Ήλιου στον Καρκίνο, δείχνει ότι τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να βοηθήσουν σε ένα οικογενειακό σας θέμα το οποίο ήταν δυσεπίλυτο. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με την ακίνητη περιουσία σας αλλά και με την επαγγελματική σας ζωή φαίνεται ότι αρχίζετε μια μυστική δράση! Σήμερα, η συναισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει άμεσα, με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο να πρέπει να έχουν σαφείς αποδείξεις των σχέσεων που θέλετε να έχετε μαζί τους. Ο Κρόνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο επηρεάζει κυρίως όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, υπενθυμίζοντας σας τις υποχρεώσεις που έχετε είτε απέναντι στον σύντροφο και τους συνεργάτες σας, είτε προς ηλικιωμένα αντρικά πρόσωπα. Προσέχετε λοιπόν. Αρχίζει πάντως μια περίοδος που θα έχετε αρκετές μετακινήσεις και αρκετές συζητήσεις.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι, με τον Ήλιο να έχει εγκαταλείψει πλέον το ζώδιό σας και να βρίσκεται στον Καρκίνο θα δείτε τα οικονομικά σας να ευνοούνται! Γενικά, σε οποιαδήποτε θέματα σας απασχολούν, θα έχετε την βοήθεια των προσώπων του περιβάλλοντός σας ώστε να τα επιλύσετε. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 11-12 Ιουνίου, με μια αλλαγή, με νέους φίλους, με ένα νέο περιβάλλον, τις μετακινήσεις, τις συζητήσεις, την υπογραφή ενός συμβολαίου, το κλείσιμο μιας συμφωνίας, θα μπορούσαν να έχουν για εσάς ιδανικά αποτελέσματα! Βέβαια, σήμερα, ένα θέμα της οικογένειας θα απασχολήσει εσάς που είστε γεννημένοι τον Μάιο. Προσέχετε, με τον Ποσειδώνα να κάνει την περίοδο αυτή λίγο παραπλανητική, γεγονός που σας φορτίζει, δώστε μεγάλη σημασία σε οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με συζητήσεις, με επαφές, με τα παιδιά, ακόμη και με ένα επαγγελματικό ζήτημα. Από μεθαύριο που και ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο θα έχετε να αντιμετωπίσετε ορισμένα έξοδα, που έστω και αν δεν είναι ανυπέρβλητα θα πρέπει να τα προσέξετε. Αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα έχετε μετακινήσεις, συζητήσεις και απρόβλεπτες συναντήσεις. Μπορεί να υπάρξει και ένας κεραυνοβόλος έρωτας!

Καρκίνος

Καρκίνοι μου Χρόνια Πολλά, αρχίζει ο μήνας των γενεθλίων σας, με τον Ήλιο που βρίσκεται πλέον στο δικό σας ζώδιο, να σας κάνει πιο δυναμικούς και πιο αισιόδοξους, ενώ από την Τετάρτη που και ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σας θα μάθετε πολλά από όσα συνέβαιναν παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα. Βέβαια, θα πρέπει να συνεχίσετε να προσέχετε και να μην δίνετε αφορμές για σχόλια, καθώς ο Ερμής, που συνεχίζει να βρίσκεται στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο, μπορεί να σας δημιουργεί άγχη για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, μπορεί όμως και να προκαλέσει σχόλια σε βάρος σας. Ένα επαγγελματικό και ένα οικονομικό θέμα φαίνεται ότι ρυθμίζονται.

Λέων

Για εσάς τους Λέοντες, το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Ήλιος περνά στον Καρκίνο, σημαίνει ότι κάτι από τον ενθουσιασμό σας θα καταλαγιάσει, θα έχετε μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες, ενώ θα υπάρξει και ένα έντονο παρασκήνιο. Για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 11 Αυγούστου υπάρχουν απρόβλεπτες αλλαγές και απρόβλεπτες ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να αδράξετε. Όμως, θα πρέπει να προσέξετε ένα οικονομικό θέμα, όπως επίσης και κάποιους φίλους που δεν είναι αρκετά αληθινοί. Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα, γεγονός που για εσάς σημαίνει απατηλές εξελίξεις σε ένα οικονομικό θέμα, οι οποίες θα προέρχονται μάλιστα από φίλους.

Παρθένος

Παρθένοι μου, η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο φέρνει στην επιφάνεια τα θέματα που σας απασχολούν, για όσους όμως είστε γεννημένοι τον Αύγουστο υπάρχουν κάποιες παραπλανητικές καταστάσεις τόσο σε σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, όσο και σε κάποια σημαντικά επαγγελματικά σας θέματα. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά στους φίλους σας οι οποίοι σας στηρίζουν και σας αγαπούν. Η ένταση που υπήρχε στον επαγγελματικό σας χώρο, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, σιγά σιγά καταλαγιάζει. Προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα και αποφύγετε τις εντάσεις. Τη περίοδο αυτή θα μπορούσε να υπάρξει μια μυστική σχέση, μια μυστική συνεργασία.

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς, με τον Ήλιο να περνά στον Καρκίνο, αρχίζει μια περίοδος που η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Βέβαια, με τον Άρη να περνά και αυτός (από 25 Ιουνίου) στον Καρκίνο, ενώ είστε πολύ δυναμικοί, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, την εβδομάδα αυτή και γενικότερα όλο τον Ιούλιο θα πρέπει να δώσετε αγώνες για ένα επαγγελματικό θέμα το οποίο θα πρέπει να προσέξετε. Σήμερα και αύριο, ένα ταξίδι, μια συζήτηση ή κάποια νομικά και διαδικαστικά θέματα δεν παίρνουν τον δρόμο που εσείς θα θέλατε.

Σκορπιός

Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο για εσάς του Σκορπιούς σημαίνει πολλά, με δρόμους να ανοίγονται για ταξίδια, για σπουδές για νομικές υποθέσεις. Η είσοδος δε από μεθαύριο και του Άρη στο ίδιο ζώδιο σημαίνει ότι θα κάνετε δυναμικούς αγώνες, αλλά και θα καταστρώσετε σχέδια για το καλοκαίρι! Η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη με πολλές εκδηλώσεις και συναναστροφές, ο γάμος σας μπορεί να είναι σημαντικός επίσης αυτή την περίοδο, ενώ θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον γενικότερα. Σήμερα όμως θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας και να μην εμπλέξετε τους φίλους σας με αυτά γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Επίσης δεν θα πρέπει να αναμίξετε τα οικονομικά με την συναισθηματική σας ζωή ( παιδιά και ερωτικό σύντροφο). Εάν αντιμετωπίζατε κάποια προβλήματα υγείας θα τα δείτε να επιλύονται. Όμως, όσοι είστε γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα πρέπει γενικότερα να προσέχετε, καθώς ο Κρόνος βρίσκεται και πάλι απέναντί σας.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο, σήμερα και αύριο με την Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο θα πρέπει να προσέξετε τόσο ένα οικογενειακό θέμα, όσο και τις σχέσεις σας γενικότερα, μιας και μπορεί να κάνετε κάποιες λάθος κινήσεις. Η νέα θέση του Ήλιου, και λίγο αργότερα του Άρη, στον Καρκίνο θα σας κάνει να ασχοληθείτε με ένα σημαντικό οικονομικό θέμα. Τα δεδομένα της ζωής σας αλλάζουν, με τον Ουρανό που επηρεάζει θετικά το ζώδιό σας να φέρνει αλλαγές στις σχέσεις σας με τα παιδιά, ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να φέρνει ένα απρόσμενο γεγονός ακόμη και έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 -12 Δεκεμβρίου. Ένα ταξίδι, ένα συμβόλαιο, μια συμφωνία είναι πολύ πιθανά να συμβούν για όσους είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Αιγόκερως

Εσάς τους Αιγόκερους η θέση του Ήλιου απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει αντιμέτωπους με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ από μεθαύριο και για όλο τον Ιούλιο, με τον Άρη να βρίσκεται επίσης στον Καρκίνο, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες είναι αμφισβητήσιμες. Σήμερα και αύριο αποφύγετε να σχεδιάσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι, όπως και να υπογράψετε συμβόλαια ή να κλείσετε συμφωνίες πάνω σε εργασιακά σας θέματα, καθώς μπορεί να υπάρχει κάτι απατηλό σε όλα αυτά το οποίο θα βγει στην επιφάνεια. Αντίθετα, σε ένα οικονομικό θέμα το οποίο έχει άμεση σχέση με την οικογένειά σας ευνοείται, είτε με την οικογένεια να σας βοηθά οικονομικά, είτε εσείς να βοηθάτε την οικογένεια ή να ρυθμίζετε θέματα της ακίνητής σας περιουσίας. Εάν σήμερα αύριο πρέπει να ασχοληθείτε με κάποια θέματα της υγείας σας θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για τυχόν λάθη, να ελέγξετε εξονυχιστικά τα δεδομένα (εξετάσεις και διαγνώσεις), για να μην χρειαστεί να τις επαναλάβετε.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό αυτό το διάστημα, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να έχετε σημαντικές συζητήσεις και σημαντικές επαφές. Η νέα θέση του Ήλιου στον Καρκίνο σημαίνει ότι μπορεί να έχετε άγχη για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Απρόβλεπτα γεγονότα, μια αλλαγή καταστάσεων, μια αλλαγή στο φιλικό σας περιβάλλον είναι πολύ κοντά, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 9-10 Φεβρουαρίου, με την συναισθηματική σας ζωή να παίρνει γενικότερα ένα νέο δρόμο. Σήμερα αποφύγετε να συζητήσετε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά στα οικονομικά σας καθώς θα μπορούσε να είναι απατηλό ουσιαστικά και να μην φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Ιχθείς

Υπάρχει μια γενικότερη ένταση, μια λαθεμένη κατάσταση για εσάς τους Ιχθύς, με ειδικά όσους έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο να πρέπει να προσέχετε τα παιδιά ή ακόμη και τα μικρά σας κατοικίδια, ενώ μπορεί να αντιμετωπίσετε λάθη και κάποιες απατηλές, κάποιες παραπλανητικές καταστάσεις. Ωστόσο η νέα θέση του Ήλιου αλλά και του Άρη (από 25 Ιουνίου) στον Καρκίνο σας κάνει δυναμικούς, έτοιμους να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια που θα σας παρουσιαστούν, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Ένα απρόβλεπτο οικονομικό θέμα το οποίο έχει άμεση σχέση με την εργασία σας θα μπορούσε τώρα να αποδώσει, ενώ στον χώρο της εργασίας σας υπάρχουν πρόσωπα που σας στηρίζουν.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ