Καμμένος: Δεν ψηφίζω αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, ακόμη και αν πέσει η κυβέρνηση - iefimerida.gr

Καμμένος: Δεν ψηφίζω αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, ακόμη και αν πέσει η κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόκκινη γραμμή για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο αποτελεί η διατήρηση του χαμηλού ΦΠΑ στα νησιά, αφού κατά δήλωσή του σήμερα το πρωί δεν θα ψηφίσει τυχόν αυξησή του, ακόμη και αν πέσει η κυβέρνηση.

«Δεν ψηφίζω αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος μιλώντας στο Μega, τονίζοντας πως το εν λόγω θέμα τελικά δεν θα μπει στο τραπέζι της σημερινής διαπραγμάτευσης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

Ως αντισταθμιστικά κατά τον κ. Καμμένο «μπορούμε να δώσουμε αύξηση 1% στη φορολογία των ειδών πολυτελείας και την άμεση φορολόγηση των ιδιοκτησιών σε οφ σορ εταιρίες με ακίνητα».

Όσον αφορά την πρόταση που φέρεται να έκανε στο κυβερνητικό συμβούλιο για την καθιέρωση ΦΠΑ δύο ταχυτήτων ο κ. Καμμένος υποστήριξε, ότι δεν ισχύει και εξέφρασε τη λύπη του γιατί τη διαρροή που έγινε από υπουργό της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος ΦΠΑ νησία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ