Εργασιακή εφεδρεία και κούρεμα και στους Simpsons; - iefimerida.gr

Εργασιακή εφεδρεία και κούρεμα και στους Simpsons;

εφεδρεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα της κρίσης φαίνεται πως πέφτει ακόμα και ο συμπαθέστατος Homer Simpson της θρυλικής σειράς καρτούν The Simpsons αφού ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η εταιρεία παραγωγής ζήτησε να περικοπούν οι μισθοί όλων των εργαζομένων που κρύβονται πίσω από τους «κίτρινους ήρωες» κατά 45%.
Μετά από 23 τηλεοπτικές σεζόν, 27 βραβεία ΕΜΜΥ και μια ραγδαία αύξηση των φαν της σειράς σε όλο τον πλανήτη η εταιρεία παραγωγής Fox ζήτησε από τους υπαλλήλους που εργάζονται για τους Simpsons να δεχτούν περικοπές στους μισθούς τους αλλιώς απειλεί να διακόψει την μετάδοση της σειράς.
Παράλληλα η εταιρεία του Ρούπερτ Μέρντοκ ζήτησε να περικόψει και τα συμβόλαια των ηθοποιών που χαρίζουν τις φωνές τους στον Μπάρτ, την Μαρτζ και στους λοιπούς ήρωες της σειράς αφού το συνολικό κόστος των συμβολαίων τους ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν.
Η είδηση έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους φαν της σειράς, κυρίως επειδή τα κέρδη που αποφέρουν ετησίως οι Simpsons στην εταιρεία παραγωγής εκτιμάται ότι ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, γεγονός που δεν δικαιολογεί το downsizing και το κούρεμα των μισθών που επιχειρεί η Fox

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ