«Κεραυνοί» Πανούση κατά Ζωής: Βοηθός πρωθυπουργού δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα - iefimerida.gr

«Κεραυνοί» Πανούση κατά Ζωής: Βοηθός πρωθυπουργού δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δηλητηριώδη» βέλη κατά της Προέδρου της Βουλής εκτόξευσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Πανούσης έδωσε, έστω και προσεκτικά, συνέχεια στην κόντρα του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σημειώνοντας ότι «Βοηθός πρωθυπουργός απ' όσο ξέρω δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα. Δεν είπα ποτέ ότι η Αστυνομία είναι πάνω από τη Βουλή, αλλά δεν μπορείς να παρεμβαίνεις σε άλλους θεσμούς».

Ο Γιάννης Πανούσης έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού σημειώνοντας ότι «είναι η μόνη λύση για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή», ενώ πέταξε καρφιά κατά του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «εάν κατέβουν οι 148 σε εκλογές και ο Τσίπρας μόνος του, πάλι ο Τσίπρας θα κερδίσει».

Παράλληλα, ο υπουργός χαρακτήρισε «φασιστικό» να ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ κριτική στους διαδηλωτές υπέρ του ευρώ, ενώ, σημείωσε ότι όταν δύο βουλευτές βρίζουν έναν υπουργό τότε πρέπει να πέσουν κεφάλια.

«Είτε το δικό μου είτε άλλου» πρόσθεσε με νόημα ο Γιάννης Πανούσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ