Σαμαράς: Θα δώσουμε μάχη για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη - iefimerida.gr

Σαμαράς: Θα δώσουμε μάχη για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ελπίδα να πρυτανεύσει η λογική ενόψει της αυριανής Συνόδου Κορυφής εξέφρασε από τον Βόλο ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Βόλο όπου βρέθηκε, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ελπίζω να πρυτανεύσει και να κερδίσει τελικά η λογική και η συνειδητοποίηση από την πλευρά της κυβέρνησης εκείνου που είναι το συμφέρον του ελληνικού λαού. Εκείνο το οποίο αρμόζει για το μέλλον των παιδιών μας».

Και συμπλήρωσε: «Και δεν μπορεί να είναι άλλη μια τέτοια λύση, παρά μόνο μια λύση η οποία μας ισχυροποιεί μέσα στην Ευρώπη, μέσα στο ευρώ. Χωρίς Ευρώπη και χωρίς ευρώ, είναι η απόλυτη καταστροφή για την ελληνική οικονομία».

Ο κ. Σαμαράς έφθασε στον Βόλο λίγο μετά τις 12:30, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, και κατευθύνθηκε αμέσως στο εμπορικό κέντρο του Βόλου συνοδευόμενος από βουλευτές, πολιτευτές και τοπικά στελέχη.

Συνομίλησε με διαβάτες, μπήκε σε καταστήματα, χαιρέτισε κόσμο και κατέληξε στον πεζόδρομο της Κονταράτου, όπου κάθισε με τη συντροφιά του σε γνωστό καφέ και συζήτησαν για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, ενόψει της προσεχούς Δευτέρας.

«Ο στόχος μας είναι η Ελλάδα να μείνει στην Ευρωζώνη και θα δώσουμε μάχη γι' αυτό», είπε επίσης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

«Αγωνιούμε για τις εξελίξεις της προσεχούς Δευτέρας και πρέπει η πατρίδα μας να παραμείνει στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Σαμαράς Ευρωζώνη βόλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ