Τα ζώδια του Σαββάτου 20 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 20 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Είναι ιδανικό αυτό το τριήμερο για εσάς τους Κριούς, με την Σελήνη στον Λέοντα μαζί με την Αφροδίτη και τον Δία να κάνουν ότι μπορούν για να είναι αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο όσο πιο ερωτικό, τρυφερό και ρομαντικό γίνεται! Μπορείτε τώρα να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μπορεί να δείτε και την ζωή σας να αλλάζει γενικά από την μια στιγμή στην άλλη, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 9-10 Απριλίου. Με τον Ήλιο να ολοκληρώνει την πορεία του στους Διδύμους και να περνά στον Καρκίνο, ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα σας απασχολήσει άμεσα.

Ταύρος
Για εσάς τους Ταύρους είναι ιδανικό αυτό το τριήμερο για να ρυθμίσετε κάποια θέματα που έχουν σχέση είτε με την ακίνητή σας περιουσία, είτε με την οικογένειά σας.Θα συναντήσετε πρόσωπα της οικογένειας αλλά και θα επισκεφτείτε αγαπημένους τόπους και αγαπημένα μέρη.Γενικά αρχίζει μια περίοδος που θα έχετε μετακινήσεις, ενώ τα έξοδά σας μειώνονται. Αν στο παρελθόν υπήρξαν κάποια θέματα που σας απασχόλησαν έντονα και είχαν σχέση με την οικογένεια, τη ακίνητή σας περιουσία ή το πατρικό σας σπίτι θα μπορούσαν τώρα να επιλυθούν ουσιαστικά. Αν μάλιστα τακτοποιήσετε τα θέματα αυτά ως το τέλος του μήνα, θα έχουν και διάρκεια.

Δίδυμοι
Δίδυμοί μου, με τον Ήλιο να βρίσκεται για τελευταίες ημέρες στο δικό σας ζώδιο είστε γεμάτοι δύναμη και ζωντάνια, αλλά και μια κάποια εριστική διάθεση. Οι μικρές μετακινήσεις και οι ευχάριστες συναντήσεις θα είναι το ιδανικό σκηνικό για όλο αυτό το τριήμερο. Οι φίλοι μπορεί να είναι πολύ σημαντικοί για εσάς και να σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε κάποιες σημαντικές υποθέσεις σας.Ως το τέλος του μήνα θα υπάρξουν κάποιες απρόσμενες αλλαγές, κάποια απρόσμενα γεγονότα τα οποία θα σας επηρεάσουν, γεγονότα τα οποία μπορεί να προέρχονται από τους φίλους σας είτε από κάποιες αναπάντεχες συναντήσεις, από συναντήσεις που δεν τις περιμένατε.Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο, (από Δευτέρα 22 του μήνα) θα σας κάνει να εστιάσετε την προσοχή σας σε κάποια οικονομικά θέματα τα οποία μάλιστα θα έχουν και διάρκεια.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους, τελειώνει σιγά σιγά μια περίοδος άγχους και παρασκηνίου, με τον Ήλιο που από την Δευτέρα περνά στο δικό σας ζώδιο να σας αποκαλύπτει και να σας μαθαίνει πολλά! Όταν μάλιστα και ο Άρης περάσει στον Καρκίνο (από 26 του μήνα) θα υπάρξουν πολλά γεγονότα τα οποία θα είναι πολύ σημαντικά .Γενικότερα ένα επαγγελματικό ή ένα κοινωνικό θέμα θα είναι μια έκπληξη για εσάς, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να δείτε τις σχέσεις σας να διαφοροποιούνται, αλλά και να σταθεροποιούνται θα μπορούσα να πω. Ένα οικονομικό θέμα τις ημέρες αυτές θα είναι σημαντικό για εσάς.

Λέων
Με τον Ήλιο να βρίσκεται για τελευταίο Σαββατοκύριακο στους Διδύμους, ένα πολύ επικοινωνιακό ζώδιο, κλείνει για εσάς τους Λέοντες μια πολύ δραστήρια περίοδος που είδατε φίλους και ομοϊδεάτες, αλλά και προωθήσατε θέματα που έχουν σχέση με την συλλογική προσπάθεια.Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο θα σας κάνει πιο ευαίσθητους και ίσως να σκέφτεστε περισσότερο τα συναισθηματικά σας θέματα. Στη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να ξεπροβάλλει κάτι καινούργιο, καθώς τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο μπορεί να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα είναι πολύ σημαντικές για τη ζωή σας. Ίσως ακόμη να υπάρξει και ένα θέμα εργασίας.Μια απρόβλεπτη αλλαγή μπορεί να υπάρξει σε θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, ή με νομικά και διαδικαστικά θέματα, τα οποία, κυρίως ως το τέλος του μήνα, μπορεί να είναι πολύ σημαντικά.Όσοι είστε γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες της οικογένειας θα πρέπει να προσέχετε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους είναι οι τελευταίες ημέρες που ο Άρης σας δημιουργεί εντάσεις, καθώς από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας εγκαταλείπει το ζώδιο των Διδύμων, μια θέση η οποία σας έφερε πολλές εντάσεις σε επαγγελματικό ή σε προσωπικό επίπεδο.Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συναντήσεις ευνοούνται.Από την επόμενη εβδομάδα, με τον ήλιο να περνά στον Καρκίνο, θα σας απασχολήσουν αρκετά οι φίλοι σας.Μην αφήσετε για την Τρίτη μια συζήτηση, ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία η οποία θα μπορούσε να μην αποδώσει, ή να μην είναι ουσιαστικά αληθινή.Κάνετε κάποια σχέδια τα οποία ίσως να ήταν καλύτερα να αφήσετε για λίγο αργότερα την πραγματοποίησή τους.

Ζυγός
Νέοι δρόμοι ανοίγονται για εσάς τους Ζυγούς, για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ κάτι πολύ σημαντικό θα μπορούσε να υπάρξει στη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις του 13-14 Οκτωβρίου θα υπάρξουν απρόσμενες γνωριμίες, απρόσμενες επαφές και απρόσμενες αλλαγές οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές! Από την Δευτέρα, με το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο, αρχίζει μια περίοδος που θα σας απασχολεί άμεσα η επαγγελματική και η κοινωνική σας ζωή.Στη διάρκεια αυτού του τριημέρου συναντήστε φίλους σημαντικούς για εσάς και αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ όσοι είστε μόνοι δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς τελειώνει μια μακρά περίοδος στη διάρκεια της οποίας σας απασχολούσαν οικονομικά θέματα που είχαν σχέσεις με άλλους, για να ξεκινήσει μια περίοδος που θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο.Θα κάνετε γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στους στόχους σας.Άτομα κύρους, του αντιθέτου φύλου θα σας βοηθήσουν, δεν θα πρέπει όμως να είστε προκλητικοί.

Τοξότης
Τοξότες μου είναι η τελευταία εβδομάδα που ο Άρης βρίσκεται απέναντί σας, δημιουργώντας φόρτιση σε εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13-14 Δεκεμβρίου. Αντίθετα, από αυτό το Σαββατοκύριακο και ως το τέλος του μήνα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Δεκεμβρίου, μπορεί να σας περιμένουν εκπληκτικές εξελίξεις τόσο στην συναισθηματική σας ζωή όσο και γενικότερα! Τα ταξίδια, οι πνευματικές εργασίες (σπουδές, γραπτά), οι νομικές υποθέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα.Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Αυτή είναι μια πάρα πολύ σημαντική περίοδος , που ειδικά ως το τέλος του μήνα, ένας έρωτας, το κλείσιμο μιας συμφωνίας, η υπογραφή ενός συμβολαίου θα μπορούσαν να είναι σημαντικά για εσάς.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους το τριήμερο αυτό θα κινηθούν κάποια θέματα εργασίας, ενώ και ένα θέμα που έχει σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητή σας περιουσία φαίνεται να επιλύεται.Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις που θα έχουν σχέση τόσο με τα οικονομικά, όσο και με κάποια σημαντικά θέματα της οικογένειας.Από την Δευτέρα και μετά, με το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο, θα σας απασχολήσουν πολύ οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι είστε έτοιμοι αυτόν τον καιρό να ασχοληθείτε πάρα πολύ με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, με τον Δία να ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, αλλά και σημαντικές αλλαγές! Συμβόλαια, επαφές, συμφωνίες, συζητήσεις, τα πάντα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά.Μην αφήσετε για την ερχόμενη Τρίτη (23 του μήνα) την υπογραφή ενός συμβολαίου ή το κλείσιμο μιας συμφωνίας, και γενικότερα μην κάνετε συναλλαγές αν δεν ξέρετε που θα οδηγήσουν.Μείνετε κοντά στα παιδιά και τα νεαρά μέλη της οικογένειάς σας.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύς ολοκληρώνεται μια περίοδος που σας είχαν φορτίσει ιδιαίτερα κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ τώρα θα δείτε τις υποθέσεις αυτές να τακτοποιούνται σιγά σιγά, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 16 Μαρτίου.Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.Ένα θέμα εργασίας ή υγείας φαίνεται να ευνοείται ιδιαίτερα. Όσοι έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, από την Δευτέρα και μετά που ο Ήλιος θα περάσει στον Καρκίνο, θα ασχοληθείτε πάρα πολύ με τα αγαπημένα σας πρόσωπα (παιδιά, ερωτικό σύντροφο). Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου αποφύγετε την ερχόμενη Τρίτη (23 του μήνα) να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες και προσέχετε ιδιαίτερα τα παιδιά.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ