Ουντινέζε και Σασουόλο για Μήτρογλου - Φαβορί παραμένει η Φενέρμπαχτσε - iefimerida.gr

Ουντινέζε και Σασουόλο για Μήτρογλου - Φαβορί παραμένει η Φενέρμπαχτσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τουρκικός Τύπος παρουσιάζει μεγάλο φαβορί τη Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου ωστόσο δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι Ουντινέζε και Σασουόλο επιθυμούν να διαπραγματευτούν με την Φούλαμ για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα επιθετικού.

Ο Βίτορ Περέιρα έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση του πρώην ερυθρόλευκου άσου, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στους νταμπλούχους ωστόσο αυτό φέτος δεν θα επαναληφθεί. Η Φούλαμ δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και «αναγκαστικά» θα επιδιώξει να πουλήσει τον Μήτρογλου, γλιτώνοντας μέρος των χρημάτων που δαπάνησε για να αποκτήσει τον Μήτρογλου. Εκτός όμως από τη Φενέρ, η οποία έχει αρκετά δυνατό... πορτοφόλι, Ουντινέζε και Σασουόλο, δείχνουν να επιθυμούν την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, του οποίου όμως οι προθέσεις παραμένουν άγνωστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Μήτρογλου Ιταλία Τουρκία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ