Επαφή του Παναθηναϊκού με τον Γιασικεβίτσιους - iefimerida.gr

Επαφή του Παναθηναϊκού με τον Γιασικεβίτσιους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πρώτη προσέγγιση στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ώστε να αποτελέσει μέλος του τεχνικού του επιτελείου έκανε ο Παναθηναϊκός.

Οπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, οι πράσινοι ήρθαν σε επαφή με τον Λιθουανό συζητώντας για ενδεχόμενη συνεργασία την επόμενη σεζόν. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό για το αν ο «Σάρας» θα αναλάβει πρώτος προπονητής στο «τριφύλλι» ή για το αν θα είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου εφόσον αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας κάποιος άλλος. Πάντως, ο Λιθουανός, ο οποίος φέτος ήταν στο τεχνικό τιμ της Ζαλγκίρις, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για διακοπές και έτσι η προσέγγιση έγινε ακόμη πιο εύκολα.Μάλιστα, το όνομα του Γιασικεβίτσιους είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό στα μισά της φετινής σεζόν, ωστόσο ο ίδιος είχε αρνηθεί κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες φήμες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ