Λοβέρδος σε κυβέρνηση: Μην τολμήσετε τη ρήξη – Υπάρχει και του... Γουδή - iefimerida.gr

Λοβέρδος σε κυβέρνηση: Μην τολμήσετε τη ρήξη – Υπάρχει και του... Γουδή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Γουδή και τη Δίκη των Εξι υπενθύμισε σε υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας για την περίπτωση να πάει η κυβέρνηση σε ρήξη με τους δανειστές.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος σε βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε πως σε περίπτωση που πάνε τη χώρα σε ρήξη θα τους περιμένει κάτι ανάλογο.

Επικαλούμενος μάλιστα δηλώσεις υπουργών και στελεχών που λένε ότι «η ρήξη δεν θα είναι κάτι σοβαρό και τρομερό […] ότι κάποιους μήνες θα δυσκολευτούμε και μετά θα ξαναβρούμε το δρόμο μας», τόνισε ότι ο λαός δεν θα αφήσει την κυβέρνηση να κάνει κάτι τέτοιο.

«Υπάρχει και το Γουδή, όχι αυτό του κινήματος του 1909 αλλά το άλλο Γουδή», συνέχισε ο κ. Λοβέρδος, υπονοώντας τη δίκη των «6», η οποία έγινε για να τιμωρηθούν οι θεωρούμενοι ως υπεύθυνοι για την Μικρασιατική καταστροφή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Λοβέρδος ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ