Bloomberg: Να πού κρύβει μια Ελληνίδα συνταξιούχος τα χρήματά της [βίντεο] - iefimerida.gr

Bloomberg: Να πού κρύβει μια Ελληνίδα συνταξιούχος τα χρήματά της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια Ελληνίδα συνταξιούχος άνοιξε το σπίτι της στο πρακτορείο Bloomberg και δείχνει που κρύβει τα 67.000 ευρώ που είναι οι οικονομίες της.

Η συνταξιούχος, το πρόσωπο της οποίας είναι καλυμμένο (για ευνόητους λόγους) και κατονομάζεται απλά ως «Ελίζα» δείχνει όλα τα σημεία-κρυψώνες μέσα στο σπίτι της.

Πίσω από το καλοριφέρ, μέσα στη ντουλάπα, στις τρεις κρεβατοκάμαρες και σε άλλα σημεία, η γυναίκα εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή τη ριψοκίνδυνη απόφαση.

«Κρατάω τα χρήματα μου σπίτι για να αισθάνομαι πιο ασφαλής» δηλώνει και συνεχίζει «Πήγαινα κάθε μέρα στην τράπεζα και έπαιρνα 1.000 ευρώ. Κρύβω στο σπίτι 67.000 ευρώ. Δούλευα 28 χρόνια στο υπουργείο Δικαιοσύνης και έπαιρνα 2.000 ευρώ, αλλά μετά την κρίση έγιναν 1.000 ευρώ».

«Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Πολλοί Ευρωπαίοι νομίζουν ότι στην Ελλάδα έρχονται καράβια από λεφτά για μισθούς και συντάξεις, όμως τα περισσότερα χρήματα ήταν για να πληρωθούν Ελβετοί, Γάλλοι και Γερμανοί τραπεζίτες» σημειώνει και προσθέτει «Παλιά ξόδευα χρήματα σε τσάντες, παπούτσια και άλλα. Τώρα η ζωή είναι πιο απλή. Το μέλλον είναι αβέβαιο, αλλά νομίζω ότι είμαι πιο κοντά στις πραγματικές μου ανάγκες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταξιούχος Bloomberg κρυψώνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ