«Βόμβα» από την Πορτογαλία - Ο Ολυμπιακός αποσύρεται από την περίπτωση του Μάρκο Σίλβα - iefimerida.gr

«Βόμβα» από την Πορτογαλία - Ο Ολυμπιακός αποσύρεται από την περίπτωση του Μάρκο Σίλβα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ναυάγιο ανάμεσα σε Μάρκο Σίλβα και Ολυμπιακό αναφέρει δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας «Record» με την αιτιολογία ότι οι ερυθρόλευκοι κουράστηκαν να περιμένουν τη λύση του συμβολαίου του Πορτογάλου τεχνικού με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Πορτογάλων, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να περιμένουν άλλο τον 37χρονο τεχνικό, που ακόμη δεν έχει λύσει την συνεργασία του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Έτσι, κάνουν «στροφή» σε άλλες περιπτώσεις εγκαταλείποντας την υπόθεση του Σίλβα.

«Στον Ολυμπιακό κουράστηκαν να περιμένουν και εγκατέλειψαν, όπως φαίνεται, το θέμα της πρόσληψης του Μάρκο Σίλβα. Υπάρχει μεν κατανόηση με τον προπονητή όμως η υπόθεση με την Σπόρτινγκ φαίνεται πως “παγώνει” την δουλειά, καθώς ο ελληνικός σύλλογος δεν μπορεί να κρατήσει άλλο το θέμα ανοιχτό», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Βόμβα» από την Πορτογαλία - Ο Ολυμπιακός αποσύρεται από την περίπτωση του Μάρκο Σίλβα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρκο σιλβα Ολυμπιακός προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ