Απίστευτο ρεκόρ από το Koenigsegg One:1: 0-300 σε 17,95 δεύτερα [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο ρεκόρ από το Koenigsegg One:1: 0-300 σε 17,95 δεύτερα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε 18 δευτερόλεπτα δεν χρειάζεται το αυτοκίνητο του 1 Megawatt ή αλλιώς των 1.360+ ίππων, το εξωτικό One:1 της Koenigsegg για να επιταχύνει από στάση έως τα 300(!) χλμ./ ώρα και μετά να επιβραδύνει μέχρι να ακινητοποιηθεί πλήρως.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι για το πρώτο μέρος της δοκιμασίας απαιτούνται 11,922 δεύτερα και για το δεύτερο μόλις 6,03, το σύνολο 17,95. Η όλη διαδικασία έγινε στην πίστα της εταιρείας στη Σουηδία και οι μετρήσεις έγιναν με VBOX, ενώ πίσω από το τιμόνι του σουηδικού hyper car βρισκόταν ο εργοστασιακός οδηγός της Koenigsegg, o Robert Serwanski, που προφανώς πέρα από οδηγικές ικανότητες έχει και γερό στομάχι.

Το προηγούμενο αντίστοιχο ρεκόρ κατείχε από το 2011 ένα άλλο Koenigsegg, το Agera R, ενώ το μόνο που μένει για το καινούργιο είναι να πιστοποιηθεί και επίσημα.

Απίστευτο ρεκόρ από το Koenigsegg One:1: 0-300 σε 17,95 δεύτερα [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ