Πετράκος: Το ευρώ δεν είναι θρησκεία - iefimerida.gr

Πετράκος: Το ευρώ δεν είναι θρησκεία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως το ευρώ δεν είναι θρησκεία, αλλά και πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλο από ανέκδοτο και δεν δέχεται εκβιασμούς, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθανάσιος Πετράκος.

Ο κ. Πετράκος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Star», τόνισε ότι «τα νομίσματα δεν είναι θρησκεία», ενώ σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση διαθέτει σχέδιο αναφορικά με το ενδεχόμενο η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ, απάντησε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, τόνισε ωστόσο ότι η κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει όλα τα ενδεχόμενα.

Παράλληλα, επεσήμανε: «Αυτή η κυβέρνηση είναι από άλλο ανέκδοτο και δεν εκβιάζει, αλλά ούτε εκβιάζεται», σημειώνοντας ότι παρατηρείται ένα ρεσιτάλ κινδυνολογίας με στόχο την τρομοκράτηση του ελληνικού λαού. «Εκβιάζουν πιέσεις για να πετύχουν συμφωνία στα μέτρα τους» δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ