Απίστευτη ανατροπή στο Χρηματιστήριο μετά την είδηση για σχέδιο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους! - iefimerida.gr

Απίστευτη ανατροπή στο Χρηματιστήριο μετά την είδηση για σχέδιο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συνεδρίαση-ροκ, που παρόμοιά της είχαμε να δούμε πολύ καιρό, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Χρηματιστήριο Αθηνών!

Ο Γενικός Δείκτης άνοιξε με κέρδη νωρίς το πρωί, ωστόσο έπειτα από κάποια σκαμπανεβάσματα βρέθηκε και πάλι στο κόκκινο, για πολλή ώρα μάλιστα (ακόμα και στο -4,30%!). Ωστόσο, η είδηση ότι ΕΚΤ και Κομισιόν ετοιμάζουν παρέμβαση για το φλέγον ζήτημα του χρέους (δήλωση για ελάφρυνσή του δηλαδή) έδωσε φτερά στην αγορά και πλέον (15:24) ο Δείκτης έχει γυρίσει σε θετικό πρόσημο (+2,70%), ευρισκόμενος στις 699,25 μονάδες, μια ανάσα δηλαδή από το όριο των 700 μονάδων!

Και μάλιστα αυτή η εντυπωσιακή έκρηξη του Χρηματιστηρίου έρχεται παρά το τελεσίγραφο της Κριστίν Λαγκάρντ περί καταληκτικής ημερομηνίας πληρωμής του ΔΝΤ στις 30 Ιουνίου, που μόνο για λίγο ανέκοψε τη... φόρα των αγοραστών.

Οπως και να 'χει, οι καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό πεδίο καθορίζουν εν πολλοίς και τη διακύμανση του Δείκτη. Μετά τα νέα δεδομένα, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον το σημερινό Eurogroup...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματιστήριο συνεδρίαση Eurogroup ΕΚΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ