Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Σιανί - Κοντά στις 800.000 ευρώ οι απολαβές του - iefimerida.gr

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Σιανί - Κοντά στις 800.000 ευρώ οι απολαβές του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανάσα από την απόκτηση του Μικαέλ Σιανί βρίσκεται ο Παναθηναϊκός αφού οι διαπραγματεύσεις με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό βαδίζουν προς την ολοκλήρωσή τους.

Ο 32χρονος άσος, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο, μίλησε στην εφημερίδα «Goal» λέγοντας πως η διαφορά στο οικονομικό είναι πολύ μικρή αυτή την στιγμή και ότι λογικά θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.Ο Παναθηναϊκός προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Σιανί και οι ετήσιες απολαβές αγγίζουν τις 600.000 ευρώ, οι οποίες μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων μπορεί να φτάσουν τις 800.000 ευρώ.

Οι πράσινοι έχουν αφήσει πίσω την περίπτωση του Παραγουανού Αλκαράθ της Εβερτον ενώ δείχνει να δυσκολεύει αρκετά η περίπτωση του Ελάντερ αφού στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκε και ο Αγιαξ. Ο κεντρικός αμυντικός της Μάλμε πάντως θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τους Σουηδούς με τον Παναθηναϊκό να εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα αποσπάσει την υπογραφή του.

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό να υπάρξει επικοινωνία με την Σάντερλαντ για να κλείσει νωρίτερα ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα και να λύσουν τα συμβόλαιά τους οι Ρισβάνης, Μέντες και Σπυρόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μικαελ σιανι Παναθηναϊκός Λάτσιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ