Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Ιουνίου

zodia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί βρίσκεστε γενικότερα σε μια ευνοϊκή και δημιουργική περίοδο, ενώ, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, είστε πολύ δυναμικοί, πολύ δραστήριοι ώστε να διεκπεραιώνετε εύκολα τις υποθέσεις σας, αν και θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Ωστόσο, την σημερινή ημέρα τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλά ούτε για τα οικονομικά, ούτε για τα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους, παρά το γεγονός ότι η συναισθηματική σας ζωή υπόσχεται πολλά.Οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να σας φορτίσουν.

Ταύρος
Εσάς τους Ταύρους η σημερινή θέση της Σελήνης στον Καρκίνο σας βοηθά να προσεγγίσετε θέματα που έχουν σχέση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, συγγενικά ή μη. Προσπαθήστε να το κάνετε σήμερα, καθώς αύριο μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Τα οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν και να κάνετε αρκετά έξοδα αυτές τις ημέρες για το σπίτι και την ακίνητή σας περιουσία, ενώ αν έχετε προβλήματα σε αυτούς τους τομείς, θα μπορούσατε την περίοδο αυτή να βρείτε κάποιες λύσεις. Τις ημέρες αυτές τα έξοδά σας γενικότερα τρέχουν.

Δίδυμοι
Με τρείς πλανήτες στο δικό σας ζώδιο (Ήλιο, Ερμή και Άρη) εσείς οι Δίδυμοι αισθάνεστε αρκετά πιεσμένοι, με την ένταση να είναι αρκετή, ειδικά για όσους έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες και όχι μόνο. Ένα οικονομικό θέμα σας απασχολεί άμεσα σήμερα, ενδεχομένως όμως χωρίς να βρείτε κάποια λύση. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές σας ευνοούνται αρκετά, με την εύνοια αυτή να σας βοηθά να κάνετε μικρές διαδρομές και σύντομες αποδράσεις .Οι γνωριμίες και οι αλλαγές στα σχέδιά σας είναι προ των πυλών όπως και σημαντικές ευκαιρίες, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Ιουνίου.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, δεν είναι μια καλή ημέρα για να ρυθμίσετε επαγγελματικά σας θέματα και να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10-13 Ιουλίου θα πρέπει την περίοδο αυτή να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς, το οποίο όμως σύντομα θα σας αποκαλυφθεί! Από τις 25 Ιουνίου και μετά θα μάθετε πολλά από όσα γίνονται παρασκηνιακά αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε ένα θέμα που έχει σχέση με ταξίδια, αλλά και με την μελλοντική σας ζωή. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών παίρνετε τώρα σοβαρές αποφάσεις οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές για τη ζωή σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Λέων
Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δυνατή και δυναμική για εσάς τους Λέοντες, μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε υποθέσεις που έχουν σχέση με τη συλλογική δουλειά ή με τους φίλους σας, ενώ, γενικότερα, τα πράγματα είναι αρκετά δημιουργικά για εσάς. Σήμερα όμως δεν είναι μια καλή ημέρα για να έχετε μυστικές επαφές, μυστικές συναντήσεις ή συζητήσεις, οι οποίες δεν φαίνεται να έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Παρόλα αυτά, από το τέλος της εβδομάδας αλλάζουν τα γεγονότα και οι καταστάσεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Η Αφροδίτη ευνοεί όσους είστε γεννημένοι στις αρχές Αυγούστου, πολύ περισσότερο δε φαίνονται αλλαγές στο σκηνικό για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Αυγούστου. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 έχετε μπροστά σας μια περίοδο στη διάρκεια της οποίας πολλά μπορούν να αλλάξουν στην ζωή σας. Σήμερα προσέχετε την υγεία σας αλλά και την υγεία των δικών σας προσώπων.

Παρθένος
Σήμερα είναι μια ημέρα αρκετής έντασης για εσάς τους Παρθένους, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 18-19 Σεπτεμβρίου. Με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να μην έχετε τις ίδιες σκέψεις και τις ίδιες απόψεις, ενώ θα πρέπει να προφυλαχτείτε από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα κύρους.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς δεν είναι μια καλή ημέρα σήμερα για να ρυθμίσετε κάποια σημαντικά επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα κύρους, όπως επίσης και με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, μιας και αυτόν τον καιρό μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε αυτές τις σχέσεις σας, αλλαγές που μπορεί να είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Φροντίστε πρόσωπα της οικογένειά σας που έχουν την ανάγκη σας, ενώ η συναισθηματική σας ζωή υπόσχεται πολλά.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, δεν είναι σήμερα η κατάλληλη ημέρα για να κάνετε ένα ταξίδι που σχεδιάζατε, καθώς προκύπτουν κάποιες αλλαγές είτε λόγω εργασίας, είτε λόγω υγείας. Προσέχετε λοιπόν. Για οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα έρθετε σε σύγκρουση μαζί τους. Στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχουν εξελίξεις, δεν θα πρέπει όμως να κάνετε υπερβολές.

Τοξότης
Ένταση υπάρχει σήμερα για εσάς τους Τοξότες, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Δεκεμβρίου, ενώ σας φορτίζει και ένα οικονομικό θέμα. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές, με νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις ευνοούνται. Ειδικά οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Δεκεμβρίου, ως το τέλος αυτού του μήνα θα έχετε πολλά και σημαντικά γεγονότα.

Αιγόκερως
Αιγόκεροι μου, με την σελήνη σήμερα να βρίσκεται στο απέναντί σας ζώδιο, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας δεν ευνοούνται, καθώς μπορεί σε αυτούς τους τομείς να υπάρξουν κάποιες απρόοπτες αλλαγές, ενώ και στον χώρο της εργασίας σας συμβαίνουν πολλά. Κατά κάποιο τρόπο αλλάζει γενικά η συναισθηματική σας ζωή, που αυτό τον καιρό ευνοείται ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή, με τα ταξίδια, τις σπουδές, τις νομικές υποθέσεις να ευνοούνται ιδιαίτερα! Στον χώρο όμως της εργασίας ή της υγείας μπορεί να υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία σας ενοχλούν. Ελάτε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις με ανθρώπους με τους οποίους έχετε διαφορετικές απόψεις.

Ιχθείς
Αν και η Σελήνη στον Καρκίνο είναι ευνοϊκή για εσάς τους Ιχθύς φέρνοντας σας κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, σήμερα δεν είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσετε ένα οικονομικό θέμα. Μην αναμίξετε τους φίλους σας με τα οικονομικά σας. Οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να απασχολούν όσους είστε γεννημένοι μετά τις 14 Μαρτίου. Γενικά, η ημέρα αυτή δεν ενδείκνυται για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, καθώς υπάρχει μια αστάθεια και μια ένταση γενικότερα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ