Ολοι περιμένουν τι θα κάνει η Μέρκελ – Δηλώσεις-«φωτιά» από Σοσιαλδημοκράτες για Βαρουφάκη και Τσίπρα - iefimerida.gr

Ολοι περιμένουν τι θα κάνει η Μέρκελ – Δηλώσεις-«φωτιά» από Σοσιαλδημοκράτες για Βαρουφάκη και Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Ανγκελα Μέρκελ και ποιες αποφάσεις θα λάβει αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα φαίνεται πως περιμένουν όλοι στην Ευρώπη.

Η καγκελάριος, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, θα λάβει τις τελικές της αποφάσεις μετά το Eurogroup, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως στο αυριανό διάγγελμά της θα δώσει ένα στίγμα των προθέσεών της.

«Η γερμανική κυβέρνηση επιθυμεί μια λύση, αλλά αυτό προϋποθέτει ότι και η ελληνική κυβέρνηση από την δική της πλευρά εργάζεται σκληρά για μια τέτοια λύση», δήλωσε ο Διευθυντής της Καγκελαρίας Πέτερ Αλτμάιερ, μετά την ενημέρωση στην Επιτροπή Προϋπολογισμού του γερμανικού Κοινοβουλίου για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Αθήνας και των τριών Θεσμών.

Την ίδια ώρα, η οργή Γερμανών βουλευτών, από όλα τα κόμματα, κατά της ελληνικής κυβέρνησης ξεχειλίζει με τον βουλευτή του SPD, Γιοχάνες Καρς, να εξαπολύει σφοδρή επίθεση σε Βαρουφάκη και Τσίπρα.

«Στην Αθήνα χρειαζόμαστε έναν εταίρο που θα εμπνέει εμπιστοσύνη για να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Στην Αθήνα δεν έχουμε τέτοιο εταίρο ακόμη. Ο Βαρουφάκης είναι πολιτικά ένας μαινόμενος ταύρος. Δεν θα επιτρέψουμε στην Αθήνα να μας κοροϊδεύει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ SPD Γιάνης Βαρουφάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ