Μάρδας: Δεν είμαστε σαν την Κύπρο -Δεν θα επιβληθούν capital controls - iefimerida.gr

Μάρδας: Δεν είμαστε σαν την Κύπρο -Δεν θα επιβληθούν capital controls

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διασφαλισμένες είναι οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας και εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να συμβεί capital controls.

«Θεωρούμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί capital control, δεν είμαστε ίδια περίπτωση με την Κύπρο» είπε σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

Παράλληλα, ο κ. Μάρδας σημείωσε ότι βάσει κοινοτικής οδηγίας προστατεύονται τα ποσά μέχρι 100.000 ευρώ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας με τους πιστωτές εντάσσοντας την οξύτητα στην εθιμοτυπία των διαπραγματεύσεων.

«Θεωρώ ότι θα φτάσουμε σε λύση, κάποια πράγματα που γίνονται προβλέπονται μέσα στην εθιμοτυπία των διαπραγματεύσεων, θα επέλθει ηρεμία στον χρόνο που χρειάζεται και το θέμα θα λήξει» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τα έσοδα ο κ. Μάρδας είπε πως «αυτόν τον μήνα πηγαίνουμε πολύ καλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας» και συμπλήρωσε «μισθοί-συντάξεις, καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας, δεν αντιμετωπίζεται πρόβλημα και αυτόν τον μήνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ