Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο γήπεδο η ΑΕΚ - Κατέθεσε και τα τελευταία έγγραφα στο ΥΠΑΠΕΝ - iefimerida.gr

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο γήπεδο η ΑΕΚ - Κατέθεσε και τα τελευταία έγγραφα στο ΥΠΑΠΕΝ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ συμπλήρωσε στον φάκελό της για την κατασκευή του γηπέδου και τα τελευταία έγγραφα, περιμένοντας πλέον από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να «τρέξει» για την έκδοση της άδειας.

Στο Υπουργείο ΠΑΠΕΝ βρέθηκαν σήμερα ο διευθυντής της Δικέφαλος 1924 Νίκος Στράτος και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου. Οι άνθρωποι της Ένωσης προχώρησαν στην κατάθεση των δύο αποφάσεων του ΣτΕ, που με ομόφωνη απόφασή του άναψε το πράσινο φως για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας. Παράλληλα, κατατέθηκε γραπτό αίτημα προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, να προχωρήσει την διαδικασία έκδοσης της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την έκδοση της άδειας κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς». Αυτό σημαίνει πως μετά και από τη σημερινή κατάθεση των συγκεκριμένων εγγράφων, η ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει από την πλευρά της όλα τα βήματα που έπρεπε να γίνουν. Χθες άλλωστε, σε συζήτησή του με τους δημοσιογράφους, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουν ξεκινήσει τα έργα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ γήπεδο υπουργείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ