Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη - iefimerida.gr

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Ολυμπιακό τονίζουν πως με την παρουσία του στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, το πρωί της Πέμπτης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκοπεύει ν' αντικρούσει μια σκευωρία - ψευδομαρτυρία εις βάρος του.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών αναμένεται ν' απολογηθεί στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς για την εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες για: ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης, ηθική αυτουργία για έκρηξη που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή, ηθική αυτουργία για δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις και ο σκοπός επετεύχθη και απάτη.

Με αφορμή την αυριανήκατάθεσή του, από τον Ολυμπιακό αναφέρουν ότι πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι «πάει αύριο στον Ανδρεάδη για να αντικρούσει μια σκευωρία - ψευδομαρτυρία εις βάρος του στο θέμα».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ