Απόλυτο «αφεντικό» στην Εθνική ομάδα ο Καραγκούνης - Ξεκάθαρα λόγια του Γκιρτζίκη για το μέλλον - iefimerida.gr

Απόλυτο «αφεντικό» στην Εθνική ομάδα ο Καραγκούνης - Ξεκάθαρα λόγια του Γκιρτζίκη για το μέλλον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική ομάδα έχει απόλυτο αφεντικό και αυτό είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Στα χέρια του «τυπάρα» περνάει πλέον το μέλλον της Εθνικής ομάδας μετά από συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Γκιρτζίκη όσον αφορά το πως θα πρέπει να δουλέψει από εδώ και πέρα όλο το team ώστε η γαλανόλευκη να βρεθεί ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Οπως παρουσιάζει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Live Sport», ο πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν ξεκάθαρος απέναντι στον Καραγκούνη και ουσιαστικά του παρέδωσε τα κλειδιά του «μαγαζιού». Ο Γκιρτζίκης δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρώην διεθνή άσο δεν δίστασε να τον καθιερώσει πλέον ως απόλυτο αφεντικό, λέγοντάς του χαρακτηριστικά. «Τέρμα οι συναισθηματισμοί. Ξέχνα φίλους και γνωστούς, συμπάθειες κι ενδεχόμενες αντιπάθειες, φτιάξτε ομάδα» και πρόσθεσε «Ζητήστε μου ό,τι θέλετε. Εγώ ζητάω από εσάς να φτιάξετε ομάδα».

Σίγουρα δεν πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού αλλά για μια ουσιαστική προσπάθεια του Γκιρτζίκη να βάλει τέρμα στον κατήφορο της Εθνικής. Καλύτερο πρόσωπο από τον Καραγκούνη για να τρέξει αυτή τη νέα προσπάθεια σίγουρα δεν θα μπορούσε να βρει η ΕΠΟ και πλέον αναμένονται οι κινήσεις του τελευταίου για να αφήσει πίσω της η Εθνική ομάδα τους εφιαλτικούς τελευταίους 11 μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ