Ο Αδωνις τουιτάρει άρθρο του Μίχα που τα «χώνει» σε Ντόρα και Θεοδωράκη - iefimerida.gr

Ο Αδωνις τουιτάρει άρθρο του Μίχα που τα «χώνει» σε Ντόρα και Θεοδωράκη

GEORGIADIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο χτύπημα από τον Αδωνι Γεωργιάδη μέσω Τwitter, καθώς τα βάζει με τους Ντόρα Μπακογιάννη και Σταύρο Θεοδωράκη.

Συγκεκριμένα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης άρθρο του Τάκη Μίχα από το protagon.gr με τίτλο «Ο Λένιν και η ''εθνική συνεννόηση''». Ο αρθρογράφος συγκρίνει την «εθνική συνεννόηση» που προσπάθησε να κάνει ο Λένιν με τους πολιτικούς με αυτήν που ζήτησαν χθες οι Σταύρος Θεοδωράκης και Ντόρα Μπακογιάννη από τον Αλέξη Τσίπρα.

O κ. Μίχας καταλήγει: «Το ηθικό μήνυμα του σημειώματος: Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες, αν δεν ξέρετε τι δώρα να πάρετε τα επόμενα Χριστούγενα στην Ντόρα και στον Σταύρο πάρτε τους βιβλία Ιστορίας. Άλλωστε μέχρι τότε, όντας σε δραχμές, τα βιβλία θα είναι πάμφθηνα. Επίσης, τότε οι δύο υπέρμαχοι της "εθνικής συνεννόησης" θα έχουν άπειρο χρόνο στη διάθεσή τους να διαβάσουν με την ψυχή τους - όπως είχαν μετά και οι συνδικαλιστές του Βίκζελ...».

Από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιάδης γράφει «Κορυφαίο δεν έχω ξαναβάλει τρεις φορές το ίδιο άρθρο αλλά πρέπει: … Εθνική Συνεννόηση με τον Τσίπρα; Κάνουν λάθος!»

Διαβάστε το άρθρο «Ο Λένιν και η ''εθνική συνεννόηση''» στο protagon.gr

Ο Αδωνις τουιτάρει άρθρο του Μίχα που τα «χώνει» σε Ντόρα και Θεοδωράκη | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ