Τα ζώδια της Τετάρτης 17 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 17 Ιουνίου

zodia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί θα δείτε την καθημερινή σας ζωή να είναι γεμάτη από εκπλήξεις, ενώ μπορείτε τώρα να κάνετε νέα και σημαντικά ξεκινήματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας! Όμως, σήμερα και αύριο, ένα οικογενειακό θέμα θα μπορούσε να σας φορτίσει, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10-12 Απριλίου.Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο για όσους είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωταπριλιά, θα πρέπει όμως να προσέχετε τις επιλογές σας και να μην κάνετε λάθη. Το θεαματικό τρίγωνο Δία-Ουρανού ( που ακόμη δεν είναι σε πλήρη λειτουργία), ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Απριλίου, καθώς θα μπορούσατε να δείτε τη ζωή σας να αλλάζει, κυριολεκτικά από την μια στιγμή στην άλλη! Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο.Αποφύγετε αύριο να μιλήσετε για οικογενειακές σας υποθέσεις ή γενικότερα να προσπαθήσετε να επιλύσετε κάποια θέματα.

Ταύρος
Εσάς τους Ταύρους η σημερινή θέση της Σελήνης στον Καρκίνο σας βοηθά να προσεγγίσετε θέματα που έχουν σχέση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, συγγενικά ή μη. Προσπαθήστε να το κάνετε σήμερα, καθώς αύριο μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Τα οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν και να κάνετε αρκετά έξοδα αυτές τις ημέρες για το σπίτι και την ακίνητή σας περιουσία, ενώ αν έχετε προβλήματα σε αυτούς τους τομείς, θα μπορούσατε την περίοδο αυτή να βρείτε κάποιες λύσεις. Τις ημέρες αυτές τα έξοδά σας γενικότερα τρέχουν.

Δίδυμοι
Η περίοδος αυτή είναι σημαντική για εσάς τους Διδύμους και μπορείτε τώρα να κάνετε ένα νέο, σημαντικό ξεκίνημα στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 10-15 Ιουνίου θα δείτε κάτι νέο να ξεκινά αυτή την περίοδο το οποίο θα είναι θεαματικό! Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα δείχνει ότι θα είστε σε συνεχείς μετακινήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία μάλιστα θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν σημαντικά. Μην αφήσετε για αύριο κάποια οικονομικά θέματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά. Οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαΐου προσέχετε τις λαθεμένες εκτιμήσεις που μπορεί να κάνετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Όμως, ένα θέμα που έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, θα μπορούσε αυτό το διάστημα να επιτευχθεί.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι αρχίζει μια περίοδος που τα προσωπικά σας ζητήματα θα είναι πολύ σημαντικά! Όμως, η αυριανή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα καλή για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 10-15 Ιουλίου καθώς θα υπάρξει μια αναστάτωση, ενώ για κάποια επαγγελματικά σας θέματα θα έχετε μια αγωνία, έναν προβληματισμό, καθώς υπάρχει και αρκετό παρασκήνιο. Όσοι είστε γεννημένοι τον Ιούνιο, χρησιμοποιείστε σήμερα την διαίσθησή σας γιατί με την βοήθειά της μπορείτε να καταλάβετε πολλά και να κάνετε πολλά! Τα οικονομικά σας δείχνουν να παίρνουν τώρα μια νέα πορεία, τολμήστε λοιπόν.Για όσους έχετε γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας, ο Κρόνος (που έχει επιστρέψει ανάδρομος στον Σκορπιό) φέρνει και πάλι στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις που αφορούν μια σχέση ή μια συνεργασία που είναι πολύ σημαντική για εσάς, και η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες γενικότερα είστε σε μια καλή περίοδο, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Αυγούστου, πολύ δε περισσότερο ευνοείστε όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Αυγούστου, καθώς μπορεί να έχετε μια θεαματική αλλαγή η οποία θα αλλάξει τη ζωή σας! Ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές, συμφωνίες θα μπορούσαν να έχουν θεαματικά αποτελέσματα! Μόνο για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ο Κρόνος που βρίσκεται στον Σκορπιό (και θα παραμείνει εκεί για τρείς μήνες), φέρνει και πάλι στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα, θέματα ακίνητης περιουσίας και θέματα που έχουν σχέση με τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειά σας. Αν θέλετε να κάνετε μια μυστική συζήτηση προτιμήστε να την κάνετε σήμερα και όχι αύριο που η ημέρα δεν θα είναι τόσο καλή. Δυνατοί φίλοι σας βοηθούν και εσείς είστε έτοιμοι για δράση.

Παρθένος
Όσο οι πλανήτες βρίσκονται στους Διδύμους ( Ήλιος, Ερμής, Άρης) τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα καλά για εσάς τους Παρθένους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 16-18 Σεπτεμβρίου, με ένταση να υπάρχει στις σχέσεις σας με πρόσωπα κύρους. Όμως, μια μυστική επαφή, μια μυστική συνάντηση ή μια μυστική συνομιλία μπορεί γενικότερα και ως το τέλος του μήνα να λύσει κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις. Σήμερα δείτε τους φίλους σας, ενώ η αυριανή ημέρα δεν είναι και η καλύτερη για να έχετε κοινωνικές ή φιλικές επαφές.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα καλή με δρόμους να ανοίγονται για τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές σας υποθέσεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 19 Οκτωβρίου, πολύ δε περισσότερο αν είστε γεννημένοι 13 ως 15 Οκτωβρίου. Όσοι είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας μπορείτε να περιμένετε πολλές και θεαματικές αλλαγές, με μια σχέση ή μια συνεργασία σας να είναι ιδιαίτερα βοηθητική, αρκεί βεβαίως να την έχετε μελετήσει προσεκτικά. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί αυτές τις ημέρες να σας φορτίσει.Η αυριανή δεν είναι μια καλή ημέρα για την επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή.

Σκορπιός
Νέοι δρόμοι ανοίγονται για εσάς τους Σκορπιούς, με τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές θέσεις να ευνοούνται, όπως επίσης και ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες). Η κοινωνική σας ζωή είναι γεμάτη υποσχέσεις με πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να παρουσιάζονται, υπό την προϋπόθεση ότι δεν κάνετε λάθος επιλογές. Για όσους είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο, ένα παιδί, ένας έρωτας, αλλά και η διαίσθησή σας είναι πολύ σημαντικά για εσάς.

Τοξότης
Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για εσάς τους Τοξότες, όσοι όμως έχετε γεννηθεί μετά τις 17 Δεκεμβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για κρυολογήματα ή μικροατυχήματα, ενώ η ένταση με τον σύντροφό σας δεν λείπει. Ρυθμίστε σήμερα και όχι αύριο ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με εφορίες, δάνεια και ασφάλειες. Απρόβλεπτα γεγονότα, απρόβλεπτες επαφές περιμένουν, ως το τέλος του μήνα, εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-11 Δεκεμβρίου, με κάτι παράξενο να συμβαίνει τώρα: Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, το θέμα ενός παιδιού, έρχονται τώρα στο προσκήνιο κατά τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως
Εσείς οι Αιγόκεροι, με την Σελήνη σήμερα να βρίσκεται στον Καρκίνο, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ είναι καλύτερα να συζητήσετε τώρα μαζί τους και όχαπρόβλεπτες ι αύριο. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 8-10 Ιανουαρίου, μπορεί να έχετε εξελίξεις σε μια σχέση ή μια συνεργασία σας, ίσως ακόμη και στα οικογενειακά σας.Δώστε το βάρος σας σε οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα που σας απασχολούν.Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει έναν νέο δρόμο, με πολλά πράγματα ενδεχομένως να αλλάξουν, ειδικά αν είστε πιεσμένοι. Σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να έχετε πολύ σημαντικές αλλαγές.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για εσάς, με όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, με τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις να ευνοούνται. Για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Φεβρουαρίου μια σχέση ή μιας συνεργασία σας παίρνει τώρα μια νέα τροπή. Στο χώρο της εργασίας μπορεί αύριο να έχετε πολλές υποχρεώσεις, αλλά και αρκετό εκνευρισμό.

Ιχθείς
Η εποχή αυτή είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Ιχθύς η οποία μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Αύριο όμως μπορεί τα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας ταλαιπωρήσουν. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Μαρτίου ρίξτε το βάρος σας στη δουλειά, προσέχετε τις εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο και προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ