Η Ζωή ανακοίνωσε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα χαιρετίσει την επιτροπή της, αλλά ο Παυλόπουλος δεν θα πάει - iefimerida.gr

Η Ζωή ανακοίνωσε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα χαιρετίσει την επιτροπή της, αλλά ο Παυλόπουλος δεν θα πάει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπέρδεμα επικρατεί με την αυριανή παρουσίαση των πρώτων αποτελεσμάτων της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, την οποία έχει συστήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση την αυριανή εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ θα παραστεί και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση, καθώς, έχει προγραμματισμένο ραντεβού με τον Αυστριακό καγκελάριο, Βέρνερ Φάιμαν.

Την ίδια ώρα, στο πρόγραμμα της Βουλής υπήρξε μια αλλαγή, καθώς, ενώ ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί για δύο ημέρες το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, τελικά αυτό «πάει πίσω» για μερικές ημέρες.

Αρχικά έγινε γνωστό πως η συζήτηση του νομοσχεδίου πήρε αναβολή, καθώς, η αρμόδια υπουργός, Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, ωστόσο η κα Χριστοδουλοπούλου επιστρέφει απόψε.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η απόφαση να μετατεθεί τον νομοσχέδιο έχει να κάνει με το γεγονός ότι η κα Χριστοδουλοπούλου θα επιστρέψει αργά και θα είναι κουρασμένοι, ωστόσο, βουλευτές της αντιπολίτευσης αναφέρουν ότι ο λόγος είναι διαφορετικός.

Υποστηρίζουν ότι η μεταφορά του νομοσχεδίου έγινε ακριβώς εξαιτίας της εκδήλωσης για τα πρώτα αποτελέσματα της Επιτροπής Αληθείας της Ζωής Κωνσταντοπούλου την οποία και θα καλύψει για σχεδόν... ολόκληρη μέρα το κανάλι της Βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ