Επίθεση Σουλτς σε Τσίπρα: Εκνευρίζομαι με τα παιχνιδάκια του – Δεν ενεργεί έτσι ένας υπεύθυνος πολιτικός - iefimerida.gr

Επίθεση Σουλτς σε Τσίπρα: Εκνευρίζομαι με τα παιχνιδάκια του – Δεν ενεργεί έτσι ένας υπεύθυνος πολιτικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκνευρισμένος με τον Αλέξη Τσίπρα και τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης δήλωσε ο Μάρτιν Σουλτς, καλώντας, παράλληλα τον πρωθυπουργό να ενεργήσει ως υπεύθυνος πολιτικός.

Μιλώντας στο Spiegel-Online ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησε σύνεση τονίζοντας ότι «δεν υπάρχουν γρήγορες και εύκολες λύσεις».

Στη συνέχεια, όμως, απασφάλισε δηλώνοντας «Αν και μπορώ να κατανοήσω την αίσθηση του ”φτάνει!», και ο ίδιος είμαι εκνευρισμένος από τα παιχνιδάκια της κυβέρνησης του Τσίπρα, πρέπει η καλή πολιτική να σκέφτεται το αποτέλεσμα. Αν ο Τσίπρας δεν συμφωνήσει σε αυτή τη δίκαιη προσφορά, αμαρτάνει έναντι του λαού του και θέτει σε κίνδυνο ολόκληρη την Ευρώπη- δεν ενεργεί έτσι ένας υπεύθυνος πολιτικός άνδρας».

«Ο κ. Γιούνκερ έκανε “κοινωνικά ανεκτές” προτάσεις», συνέχισε ο κ. Σουλτς και προσέθεσε: «Καμία περικοπή των ελληνικών ελάχιστων συντάξεων, αλλά διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, όπως πχ. μια υψηλότερη ηλικία για σύνταξη. Καμία αύξηση του ΦΠΑ σε φαρμακευτικά προϊόντα, αλλά υψηλότερη φορολόγηση των πλουσίων και εξοικονόμηση στον στρατιωτικό προϋπολογισμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ